23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντικό software update για το HTC One M8

    Ξεκίνησε το ΟΤΑ (Over The Air) update της HTC για το HTC One M8, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις αλλά και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Android OS.

    htc one m8

    Tο νέο update έχει μεγάλο μέγεθος (613MB) οπότε οπλιστείτε με υπομονή για το κατέβασμα και την εγκατάστασή του. Αναβαθμίζει το software του κινητού στην έκδοση 2.22.401.4 αλλά και το Android KitKat στην 4.4.3. Αυτά. πρακτικά, σημαίνουν πως το One M8 θα έχει πλέον τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. αλλά και κάμποσες βελτιώσεις όσον αφορά το Wi-Fi. το Bluetooth και τη σύνδεση δεδομένων του.

    Επιπλέον, αρκετές είναι και οι αλλαγές/βελτιώσεις στο HTC Sense 6.0 UI αλλά και στις εφαρμογές της εταιρείας, με τα Boomsound, Extreme Power Saving Mode, Motion Launch και Quick Settings να αναβαθμίζονται, όπως και οι εφαρμογές της κάμερας, της gallery και του HTC Sync Manager. Η αναβάθμιση αφορά τις ξεκλειδωμένες συσκευές της Ευρώπης και αν δεν την έχετε δεί ήδη, αυτό θα συμβεί σύντομα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles