22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Sonic Jump Fever σε Αpp Store και Google Play!

    Ένα νέο Sonic game δεν μπορεί παρά να σκορπά τη χαρά στους φίλους του πιο δημοφιλούς σκαντζόχοιρου στην ιστορία του gaming. H SEGA πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το Sonic Jump Fever, το sequel του Sonic Jump, είναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις iOS και Android συσκευές από τα αντίστοιχα stores.

    Sonic Jump Fever

    Το Sonic Jump Fever είναι ένα καθαρόαιμο arcade game, όπου ο gamer καλείται να βοηθήσει τον διάσημο σκαντζόχοιρο να πραγματοποιήσει μία σειρά από άλματα από πλατφόρμα σε πλατφόρμα,  μέχρι να φτάσει στην κορυφή του επιπέδου. Φυσικά, στην προσπάθεια του o Sonic να ανέβει όσο το δυνατόν υψηλότερα θα μπορεί να συγκεντρώσει μία σειρά από bonus και power-ups που θα τον βοηθήσουν ακόμη περισσότερο για να φτάσει πιο γρήγορα στο τερματισμό. Η νέα προσθήκη του Sonic Jump Fever είναι ότι θα δίνει τη δυνατότητα για multiplayer παιχνίδι, έτσι ώστε να αναμετρώνται on-line με φίλους τους και να διεκδικούν βραβεία. Μάλιστα, όσους πιο πολλούς φίλους καταφέρει να προσκαλέσει ο παίκτης τόσο πιο πολλά rewards θα έχει. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η νέα περιπέτεια του Sonic θα είναι δωρεάν, περιλαμβάνοντας όμως τη δυνατότητα για αγορά in-game αντικειμένων μέσω της λειτουργίας των micro-transactions.
     Sonic Jump Fever

    Το gameplay είναι πραγματικά καταιγιστικό και τα επίπεδα όμορφα σχεδιασμένα, παρέχοντας ένα πραγματικά  διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση για τις νέες mobile περιπέτειες του Sonic…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles