23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Sony στοχεύει στα 38 εκατ. smartphones για το 2015 και φήμες για 6άρι phablet!

    To smartphone της Sony που φέρει τον τίτλο του μεγαλύτερου σε διαστάσεις κινητού του ιαπωνικού κολοσσού είναι το Sony Xperia Z Ultra, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και το display του άγγιζε τις 6.44 ίντσες! Σύμφωνα με μία πρόσφατη φήμη, οι υπεύθυνοι της Sony σχεδιάζουν στο κοντινό μέλλον να ρίξουν ένα ακόμη κινητό με… διαστάσεις “γίγαντα”, το οποίο θα διαθέτει display στις 6 ίντσες.

    xperia-T2-Ultra

    Παρά όμως την «τεράστια οθόνη» του, το εν λόγω phablet μπορεί και να μην συνοδεύεται από τα ανάλογα high-end specs, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η στρατηγική της Sony είναι να ρίξει το βάρος σε low-end και mid-range συσκευές. Πολλοί θεωρούν το φημολογούμενο 6άρι ως τον διάδοχο του Xperia T2 Ultra (από τη στιγμή βέβαια που δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα μένουμε μόνο σε εκτιμήσεις). Πέραν του φημολογούμενου phablet, η Sony βάζει τον πήχη αρκετά ψηλά για το οικονομικό έτος που διανύουμε (το οποίο ξεκινάει τον Απρίλιο του 2015 και κλείνει τον Μάρτιο του 2016), καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς της φιλοδοξεί να πουλήσει 38 εκατομμύρια smartphones! Η Sony είχε κάνει περίπου τις ίδιες εκτιμήσεις για το 2014, προβλέποντας πωλήσεις κοντά στις 39 εκατομμύρια συσκευές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επίσημα στοιχεία για το ποια ήταν η πραγματική πορεία της Sony. Πάντως, η άλήθεια είναι ότι με το Sony Xperia Z4 στον ορίζοντα, σίγουρα οποιοδήποτε άλλο smartphone της Sony περνάει κάπως σε δεύτερη μοίρα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles