22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony παρουσιάζει τον full-frame ευρυγώνιο φακό ζουμ 16-35mm F4 της ZEISS για φωτογραφικές μηχανές α με φακούς E-mount

    [ΔΤ] Η τελευταία προσθήκη της Sony στους φακούς της είναι ο full-frame ευρυγώνιος φακός με ζουμ, από την ZEISS, ο οποίος παρέχει μεγάλη ισχύ απεικόνισης μέσα από ένα ελαφρύ και μικρό σώμα στους χρήστες φωτογραφικών μηχανών α με φακούς της σειράς E-mount.

    SONY

    Ο φακός Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z), που περιμέναμε με ανυπομονησία, προσφέρει στους ενθουσιώδεις φωτογράφους τρεις φακούς ζουμ με μεγάλο διάφραγμα πρώτης ποιότητας. Ο ευρυγώνιος φακός SEL1635Z, που έρχεται να συμπληρώσει τους ήδη υπάρχοντες φακούς ζουμ SEL2470Z και τηλεφακό ζουμ SEL70200G, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή για φωτογραφίες τοπιών, εσωτερικών χώρων και κτιρίων, αλλά και για καθημερινές λήψεις.

    Η παροιμιώδης ποιότητα της ZEISS εκμεταλλεύεται το τεράστιο δημιουργικό δυναμικό των περίφημων full-frame φωτογραφικών μηχανών 35mm της σειράς α7. Αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για ολόκληρη τη σειρά των φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών E-mount της Sony.

    Ο απαράμιλλος οπτικός σχεδιασμός διαθέτει πέντε στοιχεία ασφαιρικού φακού, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου στοιχείου AA (προηγμένα ασφαιρικά) και τρία γυάλινα στοιχεία ED. Χάρη σε αυτά, ο φακός SEL1635Z επιτυγχάνει εξαιρετική ανάλυση από γωνία σε γωνία και ευκρίνεια, ενώ παράλληλα μειώνει την παραμόρφωση και τη χρωματική απόκλιση στο απόλυτο ελάχιστο – όλα αυτά σε ένα φακό, που είναι ταυτόχρονα μικρός και ελαφρύς.

    Η επικάλυψη T* στις οπτικές επιφάνειες, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν της ZEISS, ελαχιστοποιεί το φαινόμενο αναλαμπών (flare) και ειδώλων (ghosting) για να αυξηθεί η αντίθεση, η καθαρότητα και το βάθος σε φωτογραφίες με τοπία και σκηνές με έντονο οπίσθιο φωτισμό.

    Χάρη στο σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4, οι φωτογράφοι επιτυγχάνουν όμορφο εφέ αποεστίασης φόντου με χαμηλό βάθος πεδίου, σε όλα τα εστιακά μήκη. Σε συνδυασμό με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot, που υπάρχει μέσα στο φακό, χαρίζει εκπληκτικές λήψεις με τη μηχανή στο χέρι σε χαμηλό φωτισμό, χωρίς να εκτινάσσει την ευαισθησία ISO και χωρίς τον κίνδυνο του αυξανόμενου ψηφιακού θορύβου.

    Όπου και αν πάτε για φωτογράφιση, ο σχεδιασμός του φακού, που προσφέρει προστασία από τη σκόνη και την υγρασία δίνει τη δυνατότητα, στους σοβαρούς φωτογράφους να βγάζουν φωτογραφίες με αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το περιβάλλον όπου εργάζονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles