23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sony KW1. Μία selfie κάμερα που μοιάζει με… γυναικείο άρωμα!

    Ως γνωστόν η Sony εδώ και αρκετό καιρό εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός νέου κυρτού αισθητήρα κάμερας, που υπόσχεται βελτιωμένη ποιότητα εικόνας με μικρότερους και λιγότερο περίπλοκους φακούς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Sony δεν μας είχε παρουσιάσει ένα προϊόν που να ενσωματώνει τη νέα αυτή πρωτοποριακή τεχνολογία. Αυτό βέβαια συνέβαινε, μέχρι που έκανε την εμφάνιση της η Sony KW1, μία εναλλακτική selfie κάμερα που μοιάζει με μπουκαλάκι… γυναικείας κολόνιας!

    Sony-KW1-3

    Η Sony KW1 που στοχεύει στην αγορά της Κίνας, πρόκειται για μία μάλλον «ιδιαίτερη» selfie κάμερα, η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει την προσοχή ενός πιο… κοριτσίστικου trendy κοινού. Ειλικρινά, όσο και να θες να εστιάσεις στις δυνατότητες της, το design της είναι αυτό που αμέσως κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αν και είναι κάπως δύσκολο να την περιγράψεις, σχεδιαστικά θα λέγαμε ότι θυμίζει ένα Xperia S, όπου στο επάνω τμήμα διαθέτει κάτι σαν καπάκι. Εκεί βρίσκεται τοποθετημένος ο αισθητήρας που δύναται  να περιστραφεί κατά 180 μοίρες. Όσον αφορά τα βασικά tech specs της ομολογουμένως ξεχωριστής KW1, o αισθητήρας δύναται να τραβήξει φωτογραφίες ποιότητας 19.2 Megapixel, με την κάμερα να υποστηρίζει Wi-Fi, NFC και Full HD video recording, ενώ επιπλέον ο χειρισμός της πραγματοποιείται μέσω μίας OLED οθόνης 3.3 ιντσών.

    Sony-KW1-1

    Sony-KW1-2
    Αν και σίγουρα οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε πως το σχεδιαστικό team της Sony σκαρφίστηκε αυτό το ιδιαίτερο design, η απάντηση μάλλον σχετίζεται με την ανάγκη που έχει προκύψει στις ασιατικές αγορές για περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας που απευθύνονται στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό. Η τιμή της Sony KW1 είναι θα λέγαμε κάπως «τσιμπημένη», καθώς το εν λόγω ladies-only gadget στοιχίζει στην αγορά της Κίνας περίπου 845 δολάρια, ενώ μάλλον δύσκολα θα τη δούμε να κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Πάντως, από πρωτοτυπία… σκίζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles