22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony αποκαλύπτει ασύρματο headset για το PS4

    H Sony έδωσε στην κυκλοφορία την έκδοση 1.60 του firmware του PS4. Με το update αυτό, η κονσόλα πλέον θα είναι συμβατή με τα headsets Pulse και Pulse Elite Edition, προσφέροντας ως εκ τούτου ήχο 7.1.

    ps4-gold-wireless-headset

    Η ανακοίνωση της Sony ωστόσο μας σύστησε και το Gold Wireless Headset, το «επίσημο» headset του PS4 το οποίο όχι απλά θα είναι σε θέση να αποδώσει ήχο 7.1 αλλά θα διαθέτει, custom modes ειδικά σχεδιασμένα για τίτλους της κονσόλας και κρυμμένο μικρόφωνο με noise cancellation. Συνδέεται δε ασύρματα με PS4PS3 και PC και ενσύρματα με PS Vita. Η τιμή του Gold Wireless Headset θα είναι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στα $99.

    Τόσο τα Pulse όσο και το Gold headsets θα είναι συμβατά με το Headset Companion App, την εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν στο PS Store και μέσω της οποίας θα κατεβάσεις sound modes για διάφορους τίτλους (ντεμπούτο κάνει σετάκι της Sucker Punch για το inFamous: Second Son).

    Κατά τα άλλα το firmware update 1.60 για το PS4 θα ασχολείται με τη γενικότερη σταθερότητα στην κονσόλα ενώ θα προσθέτει και σίγαση στην PlayStation Camera.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles