16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia E4g: Βελτιωμένη έκδοση του Xperia E4 με προσθήκη LTE

    Η Sony Mobile παρουσίασε πριν λίγες ημέρες το Xperia E4, το προσιτό, εύκολο στη χρήση smartphone με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας και την ποιοτική σχεδίαση της Sony. Σήμερα, παρουσιάζει το Xperia E4g, το οποίο προσφέρει την ίδια ευκολία στη χρήση και την ισχυρή απόδοση μπαταρίας μαζί με γρήγορη σύνδεση 4G LTE.

    02_Xperia_E4g_Black_Group

    Για όσους είναι νέοι στα Xperia, η μετάβαση από άλλες Android, Windows ή BlackBerry συσκευές είναι πολύ γρήγορη και εύκολη. Η εφαρμογή Xperia Transfer, σας επιτρέπει να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες, σελιδοδείκτες, εφαρμογές, μουσική, μηνύματα και πολλά περισσότερα με ασφάλεια, χωρίς δυσκολία και χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε κάτι σημαντικό.

    Η φωτογραφία με το smartphone γίνεται ευκολότερη, με την λειτουργία Auto Scene Recognition, που αναγνωρίζει αυτόματα και βελτιώνει τις ρυθμίσεις λήψης για έως και 52 σενάρια για τέλειες φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκεστε. Και με την συνδεσιμότητα μέσω NFC μπορείτε να μοιραστείτε τις εικόνες σας εύκολα με μόνο ένα άγγιγμα.

    Το Xperia E4g διαθέτει το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της Sony αλλά και το νέο περιβάλλον διεπαφής Simple Home, που παρέχει μεγαλύτερα εικονίδια και όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην ίδια οθόνη και τακτοποιεί αυτές που δεν χρειάζεστε συχνά σε φακέλους – ιδανικό αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για συγκεκριμένες λειτουργίες.

    Το Xperia E4g είναι ακόμα μια συσκευή Sony με στρογγυλεμένο και δυνατό σχεδιασμό, ιδανική για χρήση με το ένα χέρι. Διαθέσιμη σε κλασικό μαύρο και λευκό χρώμα, το Xperia E4g διατηρεί τη διαχρονική μορφή του Xperia: κουμπί έναρξης κομμένο με ακρίβεια, ανάγλυφο γυαλιστερό λογότυπο, δακτύλιο κάμερας από ανοξείδωτο χάλυβα και οθόνη ανθεκτική στις γρατζουνιές είναι μερικά από τα premium χαρακτηριστικά της συσκευής.

    11_Xperia_E4g

    Το Xperia E4g διαθέτει 4G LTE, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε γρηγορότερη λήψη αρχείων και πληροφοριών, να βρείτε το δρόμο σας χρησιμοποιώντας τους χάρτες, να διαβάσετε και να στείλετε email, να στείλετε φωτογραφίες σε φίλους και στην οικογένειά σας σε δευτερόλεπτα και να απολαύσετε streaming μουσικής εν κινήσει χωρίς διακοπές.

    Τα τελευταία smartphones της Sony είναι αναγνωρισμένα για την ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Xperia E4g δεν αποτελεί εξαίρεση, διαθέτοντας ισχυρή μπαταρία 2300mAh που σας προσφέρει μέχρι δύο ημέρες χρήση, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνή φόρτιση. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε με ένα κλικ το STAMINA Mode για να ρυθμίσετε τη διαχείριση της μπαταρίας ενώ με το Ultra STAMINA Mode μπορείτε να κρατήσετε ενεργές τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σας για μια εβδομάδα.

    Υποστηρίζοντας τις γρήγορες επιδόσεις, το Xperia E4g διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5 GHz, που σας επιτρέπει να λειτουργείτε πολλαπλές εφαρμογές, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και να παρακολουθείτε βίντεο ταυτόχρονα. Τα υπόλοιπα specs παραμένουν τα ίδια: qHD οθόνη 5 ιντσών, Android 4.4 KitKat με προοπτική αναβάθμισης σε Android 5.0 Lollipop, 1GB RAM, 5MP/1080p και 2MP/720p selfie camera.

    Το Xperia E4g θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένης και έκδοσης Dual SIM, σε τιμή που θα προσεγγίζει τα 129 ευρώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles