21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κοίτα να δεις που ίσως δούμε και το Sony Xperia Z σε Google Edition τον Ιούλιο

    Αυτό που σας γράφουμε δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία φήμη. Θα μπορούσε να το πει κανείς και wishful thinking. Η φήμη αυτή λέει λοιπόν πως ίσως, τον Ιούλιο, δούμε το τρίτο highend smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά του Android, το Sony Xperia Z, να έρχεται σε μία πιο Google έκδοση, με stock Android.

    Sony Xperia Z

    H φήμη αυτή προέρχεται από μία “Sony” πηγή του Android Geeks και σύμφωνα με αυτή, ένα Sony Xperia Z Google Edition, θα έρθει με Android 4.2.2, εκτός κι αν επιβεβαιωθούν οι άλλες πληροφορίες μας που λένε ότι η Google μέχρι το τέλος του μήνα, διαθέσει στην αγορά το Android 4.3.

    Δεν θα μας φανεί παράξενο. Και ο λόγος είναι γιατί το «hype» που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S4, αλλά και το HTC One που θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στην πιο «Nexus» έκδοσή τους, είναι ένα καλό μήνυμα για την Sony να διαθέσει κι εκείνη τη δική της συσκευή με αυτό τον τρόπο.

    Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν προς το παρόν στο παράλληλο σύμπαν της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, γύρω από την οποία φαίνεται να γυρίζει ο τεχνολογικός κόσμος. Εμείς, εδώ, απλά ονειρευόμαστε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles