18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το hack στη Sony Pictures αποκαλύπτει και το… Sony Xperia Z4!

    Το hack στη Sony Pictures μάς φέρνει πιο κοντά στο… Sony Xperia Z4 (ή, τουλάχιστον, στο …early design μελών της οικογένειας Z4).

    Το email που διέρρευσε στάλθηκε από τον Executive VP Consumer Marketing της Sony Pictures, George Leon, στον CEΟ της εταιρείας, Michael Lynton, και αποκαλύπτει τα “νέα Z4 phones“, όπως θα εμφανιστούν στη νέα ταινία του James Bond “Spectre”. Πρόκειται για συσκευές που, όπως γράφει το mail, έχουν προγραμματιστεί για Μάιο/Νοέμβριο του επόμενου έτους, κάτι που αποτελεί έκπληξη καθώς όλοι αναμένουν το Xperia Z4 να λανσαριστεί τον Ιανουάριο στην επερχόμενη CES 2015 του Las Vegas. Σε κάθε περίπτωση και, καθώς αναφέρονται πολλαπλές συσκευές, είναι πιθανόν, πέρα από το Xperia Z4, η διαρροή να αφορά τα φημολογούμενα Xperia Z4 Compact και Xperia Z4 Ultra.

    Sony-Xperia-Z4---or-just-early-designs-of-it

    Το email περιέχει κάποιες εικονογραφήσεις των μοντέλων της οικογένειας Z4, το μόνο που είναι ωστόσο ένα ολοκληρωμένο render είναι το παραπάνω αποκαλύπτοντας μία λεπτή συσκευή που θα μπορούσε να αποτελεί τη συνέχεια του Z3.

    Οι υπόλοιπες φωτό ακολουθούν, αναμένοντας να μάθουμε περισσότερα για τα Xperia Z4 devices στο μέλλον…

    Sony-Xperia-Z4---or-just-early-designs-of-it (2)

    Sony-Xperia-Z4---or-just-early-designs-of-it (3)

    Sony-Xperia-Z4---or-just-early-designs-of-it (1)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles