20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σου περισσεύουν 7 εκατ. ευρώ; Πάρε ένα “ξεχωριστό” iPhone 4S

    Τα χρήματα είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ζωής. Όσοι δεν τα έχουν, ψάχνουν απεγνωσμένα να τα βρουν. Και όσοι τα έχουν, ψάχνουν απεγνωσμένα το πώς θα τα ξοδέψουν…

    Αν ανήκεις στο σπάνιο είδος της δεύτερης κατηγορίας ανθρώπων και, ταυτόχρονα είσαι Apple fan, έχουμε για σένα την καλύτερη ιδέα. Το πιο ακριβό iPhone 4S στον κόσμο, που κοστίζει -ούτε λίγο ούτε πολύ- 7 εκατομμύρια ευρώ!


    Τι είναι αυτό που κάνει τη συσκευή αυτή τόσο ακριβή; Έχουμε και λέμε: Είναι “βουτηγμένη” σε χρυσό 24 καρατίων, διαθέτει πάνω της 500 διαμάντια, καθώς και ειδική θήκη από πλατίνα, επιστρωμένη με σπάνιους πολύτιμους λίθους, καθώς και μικρά κομμάτια από οστά του T-Rex!!!


    Η συσκευή έχει δημιουργηθεί από τον Stuart Hugnes, με έδρα το Λίβερπουλ, μόνο σε δύο κομμάτια, οπότε σπεύσε για να προλάβεις.

    Ο ίδιος διαθέτει ακόμη στο online “κατάστημά” του ένα iPad 2 που κοστίζει 5.83 εκατ. ευρώ, με πλαίσιο κατασκευασμένο από το παλαιότερο πέτρωμα στον κόσμο, δηλαδή αμμολίτη.

    Πραγματικές ευκαιρίες ακούγονται, αλλά μας λείπουν μερικά “ψιλά” για να τα αγοράσουμε. Δε βαριέσαι, η ελπίδα στη ζωή πεθαίνει πάντα τελευταία…

    Πηγή: Technabob

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles