18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Space Jam 2: O Justin Lin θα σκηνοθετήσει τον LeBron James!

    Αυτό που είχε κυκλοφορήσει ως φήμη πριν από ένα χρόνο είναι πλέον γεγονός. Η Warner Bros είναι σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη των Fast and Furious 6 και Star Trek Beyond, Justin Lin για να σκηνοθετήσει, είκοσι χρόνια μετά το original, το sequel του Space Jam. Πρωταγωνιστής φυσικά θα είναι ο LeBron James αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως πριν από λίγο καιρό υπέγραψε ένα σούπερ κινηματογραφικό και τηλεοπτικό deal με το στούντιο.

    spacejam-

    Όπως αναφέρει το THR το project έχει προχωρήσει αφού έχει ήδη προσληφθεί ο Andrew Dodge για να γράψει το σενάριο. Το φιλμ των ’90s μπορεί να μην διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αποτέλεσε όμως αποδείχθηκε μία πρώτης τάξεως cult δουλειά που έμεινε πιστή στο πνεύμα των Looney Tunes, είχε φυσικά πρωταγωνιστή τον μυθικό Michael Jordan, ενώ δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στο box office όπου έφερε περίπου 230 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.
    Το εάν είναι άξιος ο LeBron να φορέσει τα κινηματογραφικά παπούτσια του μεγαλύτερου αθλητή του μπάσκετ που είδε ποτέ αυτός ο πλανήτης είναι ένα θέμα που συζητιέται εδώ και μήνες έχοντας βάλει φωτιά στα μπασκετικά και όχι μόνο forum. Αυτό βέβαια λίγο ενδιαφέρει την Warner που έχει πάρει τις αποφάσεις της να ενώσει αυτή τη φορά τον Bugs Bunny και τον Daffy Duck με τον LeBron, που αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν πολύ καλός στο πρώτο του τεστ επί της μεγάλης οθόνης, βλέπε κωμωδία Trainwreck. Και ποιος ξέρει, με τον Justin Lin μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα και το sequel να αποδειχθεί αντάξιο του original.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles