16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Spotify λανσάρει το πακέτο Spotify Family για όλη την οικογένεια

    [Δ.Τ.] Μοιράζεσαι το λογαριασμό σου στο Spotify με την οικογένεια σου; Θέλεις να κρατήσεις ξεχωριστά τα κλασικά 60s soul κομμάτια της playlist σου από τα σάουντρακ των παιδιών σου και ταυτόχρονα να εξοικονομήσεις χρήματα;

    Spotify Family

    Τώρα, με το Spotify Family μπορείς να προσκαλέσεις έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σου να μοιραστείτε έναν ενιαίο λογαριασμό χρέωσης, διατηρώντας παράλληλα το ιστορικό, τα προτεινόμενα κομμάτια και τις playlists εντελώς χωριστά.

    • Ο λογαριασμός σου. Η μουσική σου. Με το Spotify Family, ο καθένας έχει το δικό του λογαριασμό. Απολαύστε ξεχωριστά τις playlists και τα προτεινόμενα κομμάτια σας και ακούστε τη μουσική σας όποτε θέλετε.
    • Premium για όλους. Όλοι οι χρήστες του λογαριασμού απολαμβάνουν την πλήρη εμπειρία του Spotify Premium. Ακούστε μουσική offline, οποιοδήποτε κομμάτι, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή. Χωρίς περιορισμούς. Χωρίς διαφημίσεις.
    • Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Μία οικογένεια μπορεί να έχει πολλά έξοδα. Αλλά η μουσική δε χρειάζεται να είναι ένα από αυτά. Με το Spotify Family, μπορείς να προσθέσεις στο λογαριασμό σου έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σου και κάθε επιπλέον χρήστης αποκτά 50% έκπτωση στο Spotify Premium. Αυτό σημαίνει ότι μια οικογένεια των πέντε πληρώνει μόνο 20,99€ το μήνα, ενώ αντίστοιχα οι τιμές για λιγότερα μέλη διαμορφώνονται ως εξής: €10.49 για 2 μέλη, €13.99 για 3 μέλη, €17.49 για 4 μέλη.
    • Οικογενειακή γαλήνη. Τέρμα η γκρίνια για το ποιος θα επιλέξει τη μουσική και τέρμα οι ξαφνικές διακοπές όταν κάποιος άλλος συνδέεται και επιλέγει διαφορετικά τραγούδια.

    «Αυτό ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες μας εδώ και καιρό» λέει ο Ken Parks, Chief Content Officer του Spotify. «Με τη σημερινή ανακοίνωση, κάνουμε πιο εύκολη από ποτέ την απόλαυση της εμπειρίας του Spotify Premium από όλη την οικογένεια, στα κινητά τους τηλέφωνα, στο σπίτι και στο δρόμο».

    Το Spotify Family, θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως, σταδιακά τις ερχόμενες εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα για αυτή τη νέα προσφορά εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles