13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Στα τέλη Νοεμβρίου θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά το “ασφαλές” Samsung Galaxy Note 7

    Μπορεί στις ΗΠΑ το Samsung Galaxy Note 7 να επιστρέψει στην αγορά έως τα τέλη του επόμενου μήνα, τι γίνεται όμως με την ευρωπαϊκή αγορά που μας αφορά περισσότερο; Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις στελέχους της κορεατικής εταιρείας, φαίνεται ότι η επιστροφή του Note 7 στις πωλήσεις στην ήπειρό μας θα γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου.

    samsung-galaxy-note-7

    “Περιμένουμε (το νέο Note 7) να είναι διαθέσιμο παντού έως τα τέλη Νοεμβρίου… πριν το τέλος του τέταρτου τριμήνου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο David Lowes, υπεύθυνος marketing της Samsung στην Ευρώπη.

    Σύμφωνα με τον ίδιο το μεγαλύτερο μέρος των ελαττωματικών Galaxy Note 7 που έχουν πουληθεί στην Ευρώπη έφτασε στις εξής τρεις χώρες: Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Ήδη τρέχουν προγράμματα αντικατάστασης που αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

    Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκλησης, μάλιστα, η Samsung απέστειλε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μία ενημέρωση λογισμικού στην Ευρώπη, η οποία περιορίζει τη φόρτιση της μπαταρίας του Note 7 στο 60%. Επιπλέον, τα νέα “ασφαλή” Note 7 έχουν τώρα μία πράσινη ενδεικτική λυχνία μπαταρίας ώστε να τα ξεχωρίζετε από τα ελαττωματικά μοντέλα.

    Στην Κορέα πάντως η συσκευή αναμένεται να φτάσει νωρίτερα ξανά στα καταστήματα, από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles