16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σταματήστε ό,τι κάνετε! Ανακοινώθηκε το Karma, το drone της GoPro (vid)

    Αν θέλατε να δείτε μία εταιρεία να ανοίγει τις κουρτίνες και επιτέλους να κάνει τα αποκαλυπτήρια του drone της, αυτή ήταν η GoPro. Γιατί είναι η εταιρεία που έχει συνδυάσει όσο καμία το όνομά της με το action και το drone είναι το πιο action gadget μπορείτε να φανταστείτε εν έτει 2016. Το Karma λοιπόν (όχι το δικό σου) αλλά της GoPro είναι το πρώτο της drone για το οποίο έως τώρα γνωρίζατε λίγα, μόνο teasers και άλλα σχετικά. Τώρα ξέρετε τα πάντα.

    GoPro

    Το quadcopter της εταιρείας αποκαλύφθηκε στο σημερινό event της στην Καλιφόρνια μαζί με δύο action cameras, όμως φυσικά αυτό έκλεψε την παράσταση. Είναι μία εύκολη στη χρήση πρόταση, που διαθέτει αναδιπλούμενο design και αποθηκεύεται εύκολα, ενώ μπορείτε να την μεταφέρετε παντού μέσα σε ένα μικρό βαλιτσάκι που σας προσφέρει η GoPro.

    karma_13-0

    Ο έλεγχος του είναι πανεύκολος με τη βοήθεια ενός clamshell controller που διαθέτει οθόνη αφής στο ένα μέρος και 2 joysticks στο άλλο καθώς και ελάχιστα πλήκτρα (δείτε την ακόλουθη φωτό).

    karma

    Το GoPro Karma μπορεί να συνεργαστεί με τις action cams της εταιρείας, τις νέες Hero 5 Black, Hero 5 Session αλλά και την Hero 4.

    Διαθέτει μία τριαξονική ανάρτηση που σταθεροποιεί την κάμερα για ομαλά πλάνα, μπορεί ωστόσο και να αφαιρεθεί για φορητή χρήση. Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος και όχι από κάτω από τo drone (για πιο σταθερά πλάνα σύμφωνα με την GoPro), ενώ όπως τα περισσότερα camera drones στις μέρες μας διαθέτει πλήκτρο για απογείωση, προσγείωση και επιστροφή και ακόμη τέσσερα προγραμματισμένα shots (dronie, cable cam, reveal και orbit). Διαθέτει ακόμη passenger app που επιτρέπει σε κάποιον να δει το live video feed του drone και ακόμη και να ελέγξει τη θέση της κάμερας.

    Θα κυκλοφορήσει από τις 23 Οκτωβρίου με κόστος 799 δολάρια (1.099 μαζί με μία Hero 5 και 999 μαζί με μία Hero 5 Session).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles