15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Commander. Νέο free game για iOS συσκευές (video)!

    Το σύμπαν του Star Wars είναι πραγματικά ανεξάντλητο, για αυτό και οι εταιρείες ανάπτυξης δεν σταματούν να κυκλοφορούν νέους τίτλους σε όλα τα platforms. Το πιο πρόσφατο game που αντλεί τη θεματολογία του από τον Πόλεμο των Άστρων είναι το Star Wars: Commander, το οποίο μας έρχεται από την Disney Interactive και αποτελεί ένα free download για όλες τις συσκευές iPad και iPhone που υποστηρίζουν λειτουργικό iOS (με την έκδοση για λειτουργικό Android να κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες)!

    Star Wars Commander 1

    Το Star Wars: Commander είναι ένα strategy game, το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία από το Clash of Clans, ένα εξαιρετικά πετυχημένο και δημοφιλές mobile  game στρατηγικής. Tα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται τη χρονική περίοδο μεταξύ του Star Wars Episode IV και του Star Wars Episode VI, για αυτό και στις μάχες που θα δώσετε θα συναντήσετε πολλούς από τους αγαπημένους ήρωες της πρώτης χρονικά τριλογίας του Πολέμου των Άστρων, όπως ο Han Solo, o Darth Vader και η Princess Leia. Το Star Wars: Commander σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την πλευρά με την οποία θα πολεμήσετε (Rebels ή Empire) και πρωταρχικός στόχος σας είναι να κατασκευάσετε και να υπερασπιστείτε αμυντικά τη βάση σας, αλλά και να δημιουργήσετε στρατεύματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις επελάσεις του εχθρού. Κατά τη διάρκεια του Star Wars: Commander θα ταξιδέψετε σε πολλούς από τους αγαπημένους πλανήτες του κόσμου του Star Wars (όπως ο Hoth και ο Tatooine), ενώ παράλληλα θα κληθείτε να συνεργαστείτε και με άλλους παίκτες, δημιουργώντας ισχυρές συμμαχίες.

    Star Wars: Commander 2

    Το Star Wars: Commander αποτελεί μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία συνίσταται για τους φανατικούς φίλους του Star Wars που λατρεύουν το mobile gaming, αλλά και σε όλους τους φανατικούς gamers. Ρίξτε μία ματιά στο video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση και να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το παιχνίδι…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles