15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Microsoft επαναφέρει το Start Menu στα Windows! Πότε;

    Ποιος να το έλεγε πως, σε ολόκληρο συνέδριο για το μέλλον των λειτουργικών της Microsoft, μία από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, να αφορά έναν παλιό γνώριμο: το Start Menu! Απαντώντας στις «προσευχές» πολλών χρηστών Windows 8 που είχαν θρηνήσει την απώλεια του μενού έναρξης που τους συντρόφευε ήδη από τα Windows 95, η Microsoft έδειξε ένα Start Menu, που φαίνεται να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις προηγούμενες εκδόσεις Windows, αλλά και τα Windows 8.

    start-menu-demo

    Το νέο start menu που έδειξε η Microsoft σήμερα, κατά την διάρκεια του συνεδρίου BUILD, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, συνεχίζει να είναι αυτό που ήταν: ένα μενού επιλογής των προγραμμάτων – εφαρμογών που χρησιμοποιεί κάποιος και έχει εγκαταστήσει στον υπολογιστή του, με την διαφορά πως συνδυάζει και κάποια live tiles. Έτσι, απ’ ότι βλέπουμε, θα είναι ένας συνδυασμός της οθόνης έναρξης των Windows 8 με το γνωστό feature του start menu.

    H πιο κρίσιμη ερώτηση σε αυτό το νέο feature είναι πότε θα εμφανιστεί στα Windows 8. Ε, λοιπόν δεν έχουμε καμία πληροφορία. Σίγουρα δεν πρόκειται να ενσωματωθεί στο update των Windows 8.1, που θα λάβουν οι χρήστες στις 8 Απριλίου. Το μόνο που είπε η Microsoft είναι πως το νέο start menu θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα updates της χρονιάς. Αναμένουμε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles