21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Start Menu επιστρέφει στα Windows 8 τον Αύγουστο!

    Στις αρχές Απριλίου, στο Build Conference, η Microsoft είχε αποκαλύψει πως το Start Menu επιστρέφει στα Windows 8, δε μας είχε πει όμως το πότε. Τώρα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο The Verge και τις πηγές του site, έχουμε χρονοδιάγραμμα για τη μεγάλη επιστροφή. Έτσι, λοιπόν, αυτή αναμένεται να γίνει αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, στο πλαίσιο νέου update των Windows 8.1.

    windows-8-1-start-menu

    Το ανανεωμένο start menu των Windows παραπέμπει, φυσικά, στο γνωστό κλασικό μενού που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε προγράμματα και εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει, μόνο που πλέον συνδυάζει και live tiles.

    Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που αναμένεται να προστεθεί στο νέο update των Windows, ωστόσο, θα είναι και η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε modern style εφαρμογές στο desktop περιβάλλον “τρέχοντας” η κάθε μία μέσα από το δικό της παράθυρο.

    Σημαντικές αλλαγές που διαβάζουμε πως η Microsoft αρχικά προόριζε για τα Windows 9, όμως τελικά θα έρθουν λιγάκι πιο γρήγορα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles