17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφορεί το πρώτο πανίσχυρο Steam Machine που θα βασίζεται στη δύναμη του… ατμού! [April fools day]

    Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για την Valve, τη Razer, την Asus και πολλές ακόμη εταιρείες κατασκευής hardware, οι οποίες επιχειρούν να ρίξουν στην αγορά το δικό τους Steam Machine. Όμως όσο δυνατά specs και να διαθέτουν τα συγκεκριμένα συστήματα ή όσο ελκυστικό και κομψό είναι το design τους, η αλήθεια είναι ότι τίποτα πάνω στον κόσμο δεν μπορεί να συγκριθεί με την “ωμή” δύναμη του… ατμού που τροφοδοτεί το πανίσχυρο Steam-Powered Gaming Cabinet!

    Steam-Machine-Fake-2

    Η κονσόλα λειτουργεί με τη δύναμη του ατμού, καθώς το τελευταίας τεχνολογίας boiler της, χαρίζει όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να τρέξει ακόμη και τα πιο απαιτητικά games που βρίσκονται στην Steam Library! Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο gamer είναι να τοποθετήσει κάρβουνο στην ειδική υποδοχή και τότε το Steam Machine αναλαμβάνει να προσφέρει την υπέρτατη gaming εμπειρία στον χρήστη του. Εκτός από τα παραπάνω, η εξελιγμένη αυτή κονσόλα (που το design της θυμίζει κάτι από… Βικτωριανή εποχή), διαθέτει παραθυράκι για να μπορεί ο χρήστης να ελέγξει την κατάσταση του Boiler, αλλά και ενσωματωμένο θερμόμετρο τελευταίας τεχνολογίας (που πιστοποιεί ότι η θερμοκρασία της συσκευής βρίσκεται στο ιδανικό επίπεδο), ενώ μάλιστα το SteamOS έρχεται preinstalled! Η κονσόλα πωλείται αποκλειστικά από το online κατάστημα Thinkgeek και το πιθανότερο είναι να την δείτε σήμερα και… κάθε 1η Απριλίου!  Steam-Machine-Fake-3

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles