24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς ξεπέρασε ο Steve Ballmer την αποχώρησή του από τη Microsoft; Με …μαραθώνιο του The Good Wife

    Η Wall Street Journal σε μία… συναρπαστική ματιά στη ζωή του Steve Ballmer, αφότου σταμάτησε να είναι CEO της Microsoft και έως ότου αποκτήσει τους LA Clippers, με την ομάδα του NBA να αποτελεί πλέον τη νέα του δραστηριότητα.

    steve-ballmer

    Ο Ballmer, που πέρασε τα 34 τελευταία χρόνια της ζωής του στη Microsoft, φαίνεται πως “ζορίστηκε” αρκετά μετά την αποχώρησή του από τη θέση του CEO της, έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο και “κακή διάθεση”, πριν αποφασίσει για τις νέες του δραστηριότητες, όπως μας μεταφέρεται τώρα.

    Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την περίοδο αυτή, η WSJ μεταφέρει πως το έριξε στο… “The Good Wife”, παρακολουθώντας 100 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες!

    Ακόμη όμως κι όταν αποφάσισε να διεκδικήσει την αγορά των LA Clippers, δεν ήταν καθόλου σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Οι πληροφορίες θέλουν να αναφέρει συχνά σε συνεργάτες και συμβούλους του ότι ο ανταγωνισμός με την Oprah, που επίσης ήθελε να αγοράσει την ομάδα, δεν ήταν καθόλου εύκολος. Όταν, μάλιστα, η εν διαστάσει σύζυγος του Donald Sterling, πρώην ιδιοκτήτη της, αναρωτήθηκε “Ποιος είναι ο Steve Ballmer” τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα…

    Το κλίμα, πάντως, σύντομα ανατράπηκε υπέρ του πρώην CEO της Microsoft, που κέρδισε την κυρία Sterling, με το πάθος και την επιθυμία του να λάβει τα ηνία της ομάδας. “Ο Steve είναι ο αγαπημένος μου” φέρεται να δήλωσε αργότερα “Θα μπορούσα να δεχθώ και μία χαμηλότερη προσφορά προκειμένου να γίνει αυτός ο ιδιοκτήτης”.

    Ο Steve Ballmer έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα στους LA Clippers, πρόσφατα, μάλιστα, παρουσίασε τον εαυτό του στους fans της ομάδας με έναν εντυπωσιακό τρόπο, ενώ άφησε ακόμη και τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα νέα του καθήκοντα.

    Μία νέα ζωή εκτός του αμερικανικού κολοσσού έχει ξεκινήσει γι’ αυτόν, εντελώς διαφορετική, με περισσότερες δόσεις μπάσκετ και λιγότερες… τεχνολογίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles