22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Steve Jobs και Steve Wozniak γίνονται… manga στη σειρά Steves!

    Την ώρα που όλος ο κόσμος ασχολείται με το ποιος θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs στη μεγάλη οθόνη, ο μακαρίτης ιδρυτής και αναμορφωτής της Apple ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε ένα γιαπωνέζικο manga, ονόματι Steves, παρέα με τον Steve Wozniak! Δημιουργοί του εν λόγω κόμικ είναι οι Takahiro Ozawa και Asako Seo, καλλιτέχνες που είναι ευρύτερα γνωστοί ως δίδυμο με το όνομα Ume.

    new-manga-steves

    Το Steves, που λες, ασχολείται κατά βάση με τη γνωριμία και τη φιλία των δύο Steve (εξ’ ου και ο τίτλος του) από το 1975 και βέβαια τη γέννηση της Apple. Παρ’ ότι διηγείται αληθινά περιστατικά, σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγει από την πραγματικότητα ενώ η όλη αισθητική παραπέμπει σε κλασσικό κόμικ manga –ξέρεις, τύπου Naruto, One Piece, Fullmetal Alchemist, Dragon Ball ή Akira, απλά χωρίς fireballs, τρελά εφέ, εξωγήινους, κακούς μάγους, νησιά που να επιπλέουν στον αέρα και τα ρέστα.

    Η ιστορία του Steves δεν είναι καινούρια: οι Ume την εμπνεύστηκαν καιρό πριν και μάλιστα τη διαθέτουν δωρεάν online στην αρχική της μορφή μέσα από το γιαπωνέζικο ebook site, Puboo, σε .pdf! Ωστόσο για τη ρετουσαρισμένη της έκδοση που θα κυκλοφορήσει ως τμήμα της ανθολογίας Big Comic Superior της εκδοτικής εταιρείας Shogakukan, οι Ume υπόσχονται φρέσκο artwork και πολύ έξτρα περιεχόμενο.

    Εδώ τελειώνουν τα καλά νέα και αρχίζουν τα κακά: ό,τι διάβασες πιο πάνω, κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει μόνο στα ιαπωνικά

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles