22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι πρώτες φωτογραφίες από το γιοτ του Steve Jobs

    Όσοι διαβάσατε την βιογραφία του Steve Jobs, δια χειρός Walter Isaacson, θα είχατε διαβάσει για ένα πρωτότυπο γιοτ που είχε παραγγείλει ο Steve Jobs ώστε να πραγματοποιεί με την οικογένειά του τα ταξίδια τους στις θάλασσες του κόσμου. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να το δει τελειωμένο. Το γιοτ, όμως, με το όνομα Venus, έκανε εχθές την παρθενική του εμφάνιση στην Ολλανδία, στα γνωστά ναυπηγία De Vries. Εκεί, βρέθηκε ο blogger του OneMoreThing και πήρε αποκλειστικές φωτογραφίες.

    Ο σχεδιασμός της 80 μέτρων «Αφροδίτης» κράτησε περίπου 6 χρόνια με πολλή προσωπική δουλειά, τόσο του ίδιου του Steve Jobs, όπως και του γνωστού designer Philippe Starck, ο οποίος, είχε αναφερθεί στο σκάφος κατά την διάρκεια μίας ραδιοφωνικής του συνέντευξης σε Γαλλικό σταθμό και είχε κινητοποιήσει πολλούς που υπέθεταν πως η συνεργασία αυτή θα αφορούσε ένα ακόμα προϊόν της Apple.

    Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, φαίνεται η εμμονή του Steve Jobs στις λιτές γραμμές και το μέταλλο, καθώς το αλουμίνιο που τόσο λατρεύουμε στις συσκευές της Apple, αλλά και το γυαλί είναι κυρίαρχα στο σκάφος. Αλλά και το εσωτερικό της αίθουσας ελέγχου του Venus, που κοσμούν μερικοί iMacs. Η οικογένεια του Steve Jobs ήταν εκεί για τα αποκαλυπτήρια του σκάφους, σε μία κομψή τελετή στην οποία ήταν προσκεκλημένοι ελάχιστοι φίλοι και οι εργαζόμενοι του ναυπηγείου. Οι οποίοι έλαβαν κι ένα προσωπικό δώρο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OneMoreThing, αυτή την στιγμή το Venus ταξιδεύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Update: Κυκλοφορεί και βίντεο που εντόπισαν οι συντάκτες του Mashable

    Πηγή: OneMoreThing, The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles