21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Steve Wozniak. Είμαι εναντίον της αφαίρεσης της υποδοχής 3,5 χιλιοστών από την Apple. Αγαπώ το… Nexus 5X

    Μιλάει πολύ και πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Τον ενδιαφέρει φυσικά ακόμη η τεχνολογία και σχολιάζει τις εξελίξεις με κάθε ευκαιρία… Έτσι και τώρα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, σχολίασε την έντονη φήμη ότι το iPhone 7 δε θα διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δε συμφωνεί με μία τέτοια κίνηση από την εταιρεία.

    steve_wozniak

    Ανέφερε μάλιστα ότι θα οδηγήσει σε αντιδράσεις από τους πελάτες της Apple, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι φαν του ασύρματου ήχου, καθώς η σύνδεση μέσω Bluetooth “ακούγεται” άψυχη τουλάχιστον με την τρέχουσα τεχνολογία. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως δε θα του αρέσει το ότι, για να χρησιμοποιεί πλέον τα αγαπημένα του ακουστικά (ear implants) σε συνεργασία με το iPhone 7, πιθανώς θα χρειάζεται έναν επιπλέον προσαρμογέα.

    Σε μία… διαφορετικού τύπου δήλωση, πάντως, συμπλήρωσε ότι απολαμβάνει το USB Type-C και πως η Apple θα πρέπει να ακολουθήσει το “προβάδισμα” των ανταγωνιστών της και να το αξιοποιήσει. Μοιράστηκε μάλιστα ότι ένα από τα τρέχοντα smartphones του, το Google Nexus 5X, βρίσκεται σε “υψηλότερο επίπεδο” ακριβώς επειδή διαθέτει USB Type-C.

    Πάντα με άποψη ο Woz, χωρίς μάλιστα να διστάσει να τα βάλει ακόμη και με επιλογές της εταιρείας που δημιούργησε μαζί με τον Jobs.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles