21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Stickiskinz. Αλλάξτε όψη στο smartphone σας

    Είναι αλήθεια ότι θήκες προστασίας για τις «έξυπνες» συσκευές υπάρχουν χιλιάδες στο Internet, σε διάφορες τιμές, μεγέθη και δυνατότητες προστασίας για το ψηφιακό απόκτημά σας. Το stickiskinz, όμως, φαίνεται πως έχει μια αρκετά διαφορετική πρόταση για την προστασία αλλά και, γιατί όχι, τη βελτίωση της εμφάνισης της συσκευής σας. Ο λόγος για τις μεμβράνες stickiskinz, ένα προϊόν σχεδιασμένο στην Ελλάδα, ώστε να προσφέρει ισχυρή προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα πάνω στις οθόνες αφής των smartphones.

    Stickiskinz 02

    Ταυτόχρονα, μετατρέπει τη συσκευή σας σε ένα μικρό έργο τέχνης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαλέξετε το skin που σας ταιριάζει από μια τεράστια ποικιλία εικαστικών σχεδίων ή να δημιουργήσετε μόνοι σας αυτό που εκφράζει εσάς προσωπικά! Επίσης, προσφέρει εύκολη και απόλυτη εφαρμογή πάνω στην οθόνη και δεν αφήνει κατάλοιπα όταν αφαιρεθεί. Προσοχή: Η σχεδίαση της, καθώς και η παραγωγή της γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

    Stickiskinz 01

    Για τα stickiskinz έχει κατατεθεί αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα (ΟΒΙ20120100655), ενώ, παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες για κατοχύρωση τους και σε υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού!
    Η αίσθηση που αφήνουν οι μεμβράνες stickiskinz είναι κορυφαία σε καθημερινή χρήση, ενώ «δένουν» με το κινητό σας έως και στο… χιλιοστό, χωρίς ασάφειες ή προβλήματα στην εφαρμογή ΑΝ ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες στο βίντεο για την ορθή διαδικασία τοποθέτησης.

    Stickiskinz 03

    Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των μεμβρανών stickiskinz φυσικά αποτελεί το γεγονός οτι κάθε μεμβάνη συνοδεύεται και από το αντίστοιχο wallpaper, το οποίο ολοκληρώνει το εφέ της ολοκληρωτικής αλλαγής της συσκευής σας, όπως θα δείτε και από την τεράστια συλλογή του stickiskinz εδώ.

    Σε ποιες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα stickiskinz

    Σύμφωνα με την εταιρεία, ήδη διατίθενται μεμβράνες για τα:

    iPhone 3G, 3GS
    iPhone 4/4S
    iPhone 5 (σύντομα για το 5S)
    iPad mini
    Samsung Galaxy Ace
    Samsung Galaxy mini
    Samsung Galaxy S4
    Samsung Galaxy S3 mini

    ενώ σύντομα θα διατεθούν μεμβράνες για τα περισσότερα smartphones της Ελληνικής αγοράς.

    Το κεντρικό κατάστημα λιανικής και έδρα της εταιρείας είναι στην οδό Πεντέλης και Παπάγου 1 στο Μαρούσι.
    Τηλ. επικοινωνίας: 2106132380
    email: [email protected].
    www.stickiskinz.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles