20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στις 4 Σεπτέμβρη μαζί με το Galaxy Note 3 ίσως γνωρίσεις και το “έξυπνο” ρολόι της Samsung

    H IFA 2013 ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, τις δύο προηγούμενες ημέρες από την έναρξη της έκθεσης ωστόσο, οι μεγάλες εταιρείες, παραδοσιακά, ετοιμάζουν ξεχωριστά events για τις ανακοινώσεις τους.

    samsung

    Έτσι και φέτος, η Samsung, σύμφωνα με τις αναφορές, έχει προγραμματίσει το δεύτερο “Unpacked” event του έτους για τις 4 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πόλη, όπου αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Note 3, το νεότερο “μεγάλο” smartphone της, που οι φήμες θέλουν να είναι το πρώτο της αγοράς με μνήμη RAM 3GB.

    Σίγουρες πληροφορίες για τα specs της συσκευής δεν υπάρχουν ακόμη, αν και έως τώρα έχουμε διαβάσει για Super AMOLED οθόνη των 5,7 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, κάμερα 13MPixels και ενσωμάτωση του Android 4.3.

    Κάποιοι, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι στο event ίσως δούμε και το “έξυπνο” ρολόι που ετοιμάζουν οι Κορεάτες, το επονομαζόμενο ως… Samsung Gear.

    H Samsung έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει ένα smartwatch, μία κατηγορία συσκευών που φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά των gadgets το επόμενο διάστημα. Και πολλοί αναφέρουν ότι ίσως οι Κορεάτες βιάζονται να το ανακοινώσουν (και πιθανότατα η IFA είναι μία καλή αφορμή), καθώς θέλουν να προλάβουν την αντίστοιχη ανακοίνωση του “έξυπνου” ρολογιού της Apple.

    Σε έναν ακριβώς μήνα, σε γερμανικό έδαφος, θα μάθουμε περισσότερα, καθώς το digitallife.gr θα είναι εκεί για να καλύψει τα events πριν την IFA (φυσικά, και της Samsung), καθώς κατόπιν και τη μεγάλη έκθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles