18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στις 9 Οκτωβρίου τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα!

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα νέο ρεκόρ πωλήσεων που αφορά το πρώτο τριήμερο διάθεσης των iPhone 6s και iPhone 6s Plus και φτάνει τα 13 εκατ. πωλήσεις, όπως επίσης και τη διάθεση των συσκευών σε 40 ακόμη χώρες από τις 9 Οκτωβρίου. Τα καλά νέα; Μεταξύ των χωρών αυτών βρίσκεται και η Ελλάδα!

    iPhone-6S-hero-image-640x290

    Οι πωλήσεις των νέων συσκευών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο “weekend sales record” της Apple, όπως σημείωσε ο Tim Cook, ο οποίος συνέχισε αναφέροντας ότι “ανυπομονούν να φέρουν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε περισσότερες χώρες από τις 9 Οκτωβρίου”.

    Διαβάστε εδώ αναλυτικά για τις δυνατότητες των iPhone 6s και iPhone 6s Plus

    Οι νέες χώρες διάθεσης των iPhone 6s και iPhone 6s Plus περιλαμβάνουν ακόμη, πέραν της Ελλάδας, την Ανδόρα, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βοσνία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Γροιλανδία, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, τη Νήσο του Μαν, την Ιταλία, τη Λετονία, το Λιχτενστάιν, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τις Μαλδίβες, το Μεξικό, το Μονακό, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν.

    Στις 10 Οκτωβρίου θα φτάσουν ακόμη σε Μπαχρέιν, Ιορδανία, Κουβέιτ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβιτά Εμιράτα και από τις 16 Οκτωβρίου θα διατεθούν σε Ινδία, Μαλαισία και Τουρκία, αλλά και σε 130 ακόμη χώρες έως τα τέλη του έτους.

    Οι νέες συσκευές της Apple κυκλοφόρησαν ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles