17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο κόμικ του Star Trek, οι Borg επιστρέφουν και πάλι δυναμικά!

    Χμμ, απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για τον Kirk και τους φίλους του. Τους Borg τους είδαμε για πρώτη στην σειρά The Next Generation (και έπειτα στην ταινία), ενώ τώρα θα εμφανιστούν ξανά στο τρίτο τεύχος της νέας σειράς κόμικ, δηλαδή η πρώτη τους εμφάνιση χρονολογικά ήταν πριν την εναλλακτική πραγματικότητα της ταινίας The Next Generation.

    borg

    Η νέα σειρά κόμικ Star Trek: Boldly Go, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, λαμβάνει χώρα χρονολογικά μετά τα γεγονότα του Star Trek Beyond. Στο τρίτο του τεύχος, θα δούμε το πλήρωμα του Enterprise, μαζί με αυτό του USS Endeavour, να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με μια απειλή που δεν έχουν δει και αντιμετωπίσει ποτέ στην ζωή τους… ακόμα και αν εμείς τους γνωρίζουμε ήδη.

    borg

    Η χρονική περίοδος του Kelvin απέχει πολύ από την πρώτη φορά που είδαμε στο τηλεοπτικό Star Trek τους Borg να εισβάλουν στην διαστημικό χώρο της USS. Όμως είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα συνδέσουν τους Borg με την χρονική περίοδο του Kelvin, και τελικά πως τους σταμάτησαν ο Kirk και η ομάδα του. Το τρίτο τεύχος του Star Trek: Boldly Go θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles