21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Strain 2: H επιδημία συνεχίζει να απειλεί τη Νέα Υόρκη

    Το μυθιστόρημα τρόμου του Guillermo del Toro και Chuck Hogan που πέρασε στην τηλεόραση συνεχίζει την πορεία του, με την δεύτερη σεζόν να έρχεται αποκλειστικά από το κανάλι FOX στις 13 Ιουλίου. Τα 13 επεισόδια της πρώτης σεζόν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αξιοποιώντας τον supernatural τρόμο και φτιάχνοντας μία μοναδική b-movie ατμόσφαιρα που ξεχώρισε από τις υπόλοιπες ανάλογες σειρές. 

    the-strain-season-2-this-summer-2015-1024x576

    Στο δεύτερο κύκλο η τρομακτική επιδημία συνεχίζει να απειλεί τη Νέα Υόρκη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους.
    Ο Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll) και οι απίθανοι σύμμαχοί του, αποπειράθηκαν να αντιμετωπίσουν την ενσάρκωση αυτού του κακού – The Master – όμως απέτυχαν. Πλέον ο Eph και η Dr. Nora Martinez (Mia Maestro) επικεντρώνονται στη δημιουργία ενός βιολογικού όπλου, που θα αφανίσει τον επικίνδυνο στρατό του, ενώ ο Abraham Setrakian (David Bradley) αναζητά ένα αρχαίο έγγραφο, που ελπίζει ότι θα του αποκαλύψει όλη την ιστορία των Strigoi… ίσως και ένα τρόπο για να τα αφανίσουν.
    Εντωμεταξύ, ο Master διψά για εκδίκηση και εξαπολύει εναντίον της ομάδας ακόμη πιο τρομακτικά αιμοδιψή όντα. Εκείνοι θα πρέπει να δράσουν γρήγορα και να βρουν ένα τρόπο να τον αντιμετωπίσουν πριν μολυνθούν και μεταλλαχθούν όπως τα θύματα του ιού.
    H πρεμιέρα του 2ου κύκλου θα γίνει την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 23.10.

    https://www.youtube.com/watch?v=Am7IeSvlicI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles