18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Streamus, ο music player για Chrome με μουσικά κομμάτια του YouTube!

    Αν και το YouTube χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή βίντεο, πολλοί από εμάς το χρησιμοποιούμε για να ακούμε τραγούδια χωρίς να παρακολουθούμε τα βίντεο, αφήνοντας τα να παίζουν στο background. Είναι αλήθεια πως το YouTube διαθέτει ίσως τη μεγαλύτερη μουσική συλλογή από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, γι’αυτό και το προτιμούμε.

    Πρόσφατα μάθαμε για τη συνδρομητική μουσική υπηρεσία και την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που λάνσαρε το YouTube, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη χρήση του ως μουσική υπηρεσία. Μία Google Chrome επέκταση με ονομασία Streamus καταφέρνει να μετατρέψει το YouTube στη μουσική υπηρεσία που πάντοτε ονειρευόμασταν!

    Streamus for Google Chrome

    Μετά την εγκατάσταση του Streamus σε Google Chrome, ένα νέο εικονίδιο «S» εμφανίζεται στο πάνω δεξί μέρος του browser, το οποίο ανοίγει ένα πλαίσιο του music player που μόλις εγκαταστάθηκε. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα αναζήτηση μουσικών κομματιών στο YouTube, με δυνατότητα προσθήκης των κομματιών σε ροή αναπαραγωγής και σε λίστες αναπαραγωγής. Χωρίς να επισκεφθείτε το YouTube.

    Η αναπαραγωγή μουσικής γίνεται χωρίς την αναπαραγωγή βίντεο, στο παρασκήνιο, με δυνατές λειτουργίες όπως τυχαία αναπαραγωγή, επανάληψη, ραδιόφωνο (για αυτόματη αναπαραγωγή παρόμοιων κομματιών), πολλαπλή επιλογή κομματιών στην αναζήτηση, και γενικότερα συχνές λειτουργίες τις οποίες συναντά κανείς στους music players. Δείτε όλες τις λειτουργίες εδώ.

    Με το Streamus πρέπει να παραδεχτούμε πως η αναπαραγωγή μουσικής στο YouTube δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και γρήγορη!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles