19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα stunts του Aquaman θα τα αναλάβει η ομάδα του Mad Max: Fury Road

    Αυτά είναι καλά νέα για τους fans της DC Comics και για το φιλμ που ο Jason Momoa έχει ποντάρει τα πάντα για να ξεχωρίσει ως ο επόμενος μεγάλος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ. Το επερχόμενο Aquaman της Warner Bros. θα κάνει κάτι πολύ έξυπνο, θα δώσει δηλαδή τα κλειδιά για όλη την δουλειά των stunts στην βραβευμένη ομάδα του Mad Max: Fury Road.

    aquaman

    O Keir Beck θα έχει τη γενική ευθύνη για τα stunts του φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο πολύς James Wan των Furious 7 και The Conjuring και του οποίου η παραγωγή έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Όσο αφορά τα γυρίσματα οι κάμερες αναμένεται να πάρουν μπρος κάποια στιγμή μέσα στο 2017.
    Όπως είναι αναμενόμενο τα περισσότερα stunts θα γίνουν κάτω από την επιφάνεια του νερού κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει την δουλειά του Beck και της ομάδας του που την περασμένη χρονιά κέρδισε βραβείο S.A.G (Screen Actors Guild Awards) για τα απίστευτα πράγματα που έκαναν στο Fury Road. Στο καστ εκτός από τον Momoa να θυμίσουμε πως θα δούμε τους Amber Heard ως Mera, τον Willem Dafoe ως Nuidis Vulko και τον Patrick Wilson ως Orm. Ο Will Beal θα γράψει το σενάριο του φιλμ που θα βγει στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles