22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός! 15.000 HTC Vive έγιναν προπαραγγελία μέσα σε 10 λεπτά!

    Το HTC Vive είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot τεχνολογικά projects των τελευταίων ετών, καθώς μαζί με το Oculus Rift και το PlayStation VR αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να μας φέρουν πιο κοντά με την ιδέα της εικονικής πραγματικότητας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η συνεργασία ανάμεσα στην Valve και στην HTC είναι πολύ δυνατή, όμως το θέμα είναι να δούμε το πώς ανταποκρίνεται το καταναλωτικό κοινό στο συγκεκριμένο headset.

    HTC Vive 2

    Από ότι φαίνεται οι καταναλωτές δείχνουν πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του HTC Vive, καθώς μέσα σε περίπου 10 λεπτά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15.000 προπαραγγελίες! Αν και η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται από έναν εργαζόμενο της HTC και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ίδια την HTC, ωστόσο εάν τελικώς ισχύουν τα παραπάνω, τότε θα πρόκειται για μία εξαιρετική εκκίνηση για το Vive, το οποίο κοστίζει περίπου 200$ παραπάνω από το Oculus και ενδεχομένως θα είναι πιο ακριβό και από το PlayStation VR, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη τελική τιμή, ωστόσο δεν αποκλείεται να στοιχίζει κοντά στα 400 με 500 δολάρια. Η HTC ποντάρει πολλά στην επιτυχία του Vive, καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να βελτιώσει την οικονομική της εικόνα που τα τελευταία χρόνια είναι προβληματική στον τομέα του mobile.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles