21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα επιλογή Super Like στο Tinder, θα αλλάξει το παιχνίδι;

    Με ένα promo spot που σατυρίζει ένα πρόσφατο άρθρο στο Vanity Fair και την άποψη που αυτό διατυπώνει για το Tinder (την οποία δεν την λες και… κολακευτική) η δημοφιλής εφαρμογή παρουσιάζει ένα νέο feature που ίσως αλλάξει το “παιχνίδι” που κάνεις αν χρησιμοποιείς το application για κάποιες από τις γνωριμίες σου. 

    Εάν είσαι εξοικειωμένος με το Tinder θα έχεις συνηθίσει τα δύο Swipe (μπορεί και να χει πιαστεί το δάκτυλό σου για την ακρίβεια) αριστερά για να απορρίψεις κάποιον και δεξιά για να τον εγκρίνεις. Φυσικά, ακόμη και σε περίπτωση Like σε κάποιον, αυτός δεν το αντιλαμβάνεται, παρά μόνο αν δεχθεί και το δικό σου, οπότε και το “Match” σας επιτρέπει να τα πείτε λίγο πιο prive και… ό,τι προκύψει. 

    tinder super like

    Τώρα με το Super Like όλα αυτά αλλάζουν, καθώς πάρα πολύ απλά αυτό… είναι απολύτως φανερό σε όποιον το κάνεις. Ενεργοποιείται με Swipe Up, αν σύρεις δηλαδή το δάκτυλό σου προς τα πάνω στην οθόνη και, σε αντίθεση με το swipe right, μόνο κρυφό δεν είναι, αντίθετα κάνει την προτίμησή σου σε ένα profile κάτι παρά πάνω από ξεκάθαρη. 

    Κάποιοι λένε πως με αυτόν τον τρόπο χάνεται όλη η μαγεία του Tinder και ό,τι πρέσβευε έως τώρα η εφαρμογή. Κάποιοι άλλοι ότι μπορεί να προκαλέσει ζητηματάκια. “Αυτός δε μου έκανε Super Like, γιατί να του κάνω εγώ;” “Γιατί να πιάσω κουβέντα μαζί του τη στιγμή που δε με θέλει… πολύ.” “Μήπως τελικά η υπερβολική προθυμία πρέπει να με προβληματίσει;” Στο Tinder από την πλευρά τους πιστεύουν ότι η νέα επιλογή θα ενθαρρύνει κόσμο για γνωριμίες, κάτι που είναι και ο στόχος της εφαρμογής.

    Εκείνο που πρέπει να ξέρεις πάντως προς το παρόν, αν χρησιμοποιείς το Tinder, είναι ότι η νέα λειτουργία έχει ξεκινήσει να υποστηρίζεται μόνο σε accounts στην Αυστραλία και θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Στα μέρη μας… θα δείξει πότε. Επίσης, κράτα στο μυαλό σου ότι δίνει τη δυνατότητα για ένα Super Like ανά 24ωρο. Είπαμε να ενθουσιάζεσαι, αλλά με μέτρο.

    Όσο για το spot για το οποίο γράψαμε στην αρχή του θέματος, ακολουθεί για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles