21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Παίξτε το remake του Super Mario 64 στoν… browser σας

    Ο Erik Roystan Ross ένας φοιτητής που σπουδάζει επιστήμη των υπολογιστών και για να τεστάρει τις ικανότητες του στην πράξη, αποφάσισε να αναδημιουργήσει το πρώτο level από το all-time classic Super Mario 64, ένα από τα καλύτερα games που είχαν κυκλοφορήσει ποτέ για το ιστορικό Nintendo 64. O Ross αυτό που έκανε ουσιαστικά ήταν να σχεδιάσει από την αρχή το πρώτο level του δημοφιλούς παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας την Unity Engine και αν μη τι άλλο το τελικό αποτέλεσμα βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο game.

    Super-Mario-64-2-1024x576

    Τόσο η κίνηση και τα μοντέλα των χαρακτήρων όσο και ο περιβάλλον χώρος ξεχωρίζουν για την πιστότητα τους, ενώ το παιχνίδι είναι πλήρως λειτουργικό με τη χρήση keyboard και mouse controls, υποστηρίζοντας ακόμη και gamepad. Το εν λόγω remake project δημιουργήθηκε αποκλειστικά για «εκπαιδευτικούς» σκοπούς και ο Ross όπως χαρακτηριστικά τονίζει δεν σκοπεύει να αναδημιουργήσει και άλλα επίπεδα του Super Mario 64, ενώ παράλληλα θα ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με το δημιούργημα του μόνο και μόνο για να διορθώσει ορισμένα πολύ σοβαρά bugs. Εάν ανήκετε στους λάτρεις του retro gaming μπορείτε να βρείτε το Super Mario 64 στην virtual console του Wii, ενώ για να δείτε την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Ross μπορείτε είτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από το website του, είτε να το παίξετε απευθείας στον browser σας (για να ολοκληρωθεί το install απαιτείται η εγκατάσταση του Unity Web Player).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles