24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του φωτογραφικού εκτυπωτή SureColor SC-P600 A3+

    [ΔΤ] Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του SureColor SC-P600. Πρόκειται για ένα γρήγορο, ευέλικτο και εύχρηστο εκτυπωτή για φωτογραφικές εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας σε μεγέθη έως A3+.

    SureColor SC-P600

    Ο SureColor SC-P600 είναι κορυφαίος φωτογραφικός εκτυπωτής A3 της Epson με μικρές διαστάσεις και προσιτή τιμή που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα, υψηλή παραγωγικότητα και ανώτερη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης. Ο SureColor SC-P600 εκμεταλλεύεται τα νέα μελάνια UltraChrome HD και Vivid Magenta της Epson για να εξασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό το νέο σύνολο μελανιών εννέα χρωμάτων UltraChrome HD αναπαράγει μια πολύ ευρεία γκάμα χρωμάτων και καθώς η πυκνότητα που παρέχει είναι 2,84 DMax –η υψηλότερη πυκνότητα μαύρου στην αγορά1–, αποδίδει βαθύ, πλούσιο μαύρο και εξαιρετικά ομαλές τονικές διαβαθμίσεις.

    Ιδανικός για ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες φωτογράφους, ο SureColor SC-P600 είναι επίσης κατάλληλος για επιχειρήσεις, όπως αρχιτεκτονικά και μεσιτικά γραφεία και διαφημιστικές ή σχεδιαστικές εταιρείες, που έχουν μόνιμη ανάγκη για ποιοτικές έγχρωμες παρουσιάσεις.

    Αυτός ο νέος εκτυπωτής εξασφαλίζει εξαιρετική δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης για εκτύπωση από smartphone, tablet και υπολογιστές μέσω Wi-Fi Direct®. Είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζεται η δυνατότητα Epson Connect σε μονολειτουργικό φωτογραφικό εκτυπωτή A3+ της Epson. Υποστηρίζεται και η υπηρεσία Google Cloud Print.

    Ο SureColor SC-P600 έχει σχεδιαστεί για μεσαίους όγκους παραγωγής και πραγματοποιεί εκτυπώσεις μεγέθους Α3+ σε μόλις 153 δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει δύο διαδρομές χαρτιού χάρη στις οποίες είναι δυνατή η εκτύπωση A3+ σε μεγάλη γκάμα φωτογραφικών χαρτιών και χαρτιών fine art, καθώς και σε καμβά και μέσα μεγάλου πάχους, ενώ η δυνατότητα χρήσης ρολού χαρτιού στο μηχάνημα είναι ιδανική για την παραγωγή εντυπωσιακών πανοραμικών εικόνων.  Χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 2,7 ιντσών που μόνο ο SureColor SC-P600 διαθέτει στην κατηγορία των εκτυπωτών A3+2, η ρύθμιση και η διαχείριση του εκτυπωτή γίνεται εύκολα, ακόμη και χωρίς υπολογιστή.

    Ο εκτυπωτής SureColor SC-P600 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην έκθεση Photokina (16-21 Σεπτεμβρίου 2014, Κολωνία, Koelnmesse, αίθουσα 2.2, περίπτερο B11).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles