15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα… απομεινάρια της Yahoo μετονομάζονται σε Altaba. Παραιτείται η Marissa Mayer

    Τα πράγματα για τη Yahoo είναι περίεργα εδώ και καιρό, ενώ θυμόμαστε ότι η Verizon είχε συμφωνήσει την προηγούμενη χρονιά να εξαγοράσει την εταιρεία έναντι 5 δισ. δολαρίων. Το deal πιθανότατα προχωράει (παρά κάποιες αντίθετες προβλέψεις, μετά τα δύο ιστορικά χακαρίσματα τα οποία θυμόμαστε εδώ και εδώ), ενώ τα “απομεινάρια” της Yahoo (δηλαδή το 15% των μετοχών της εταιρείας στην Alibaba και το 35,5% στη Yahoo Japan) που δεν πουλήθηκαν μετονομάζονται σε… Altaba.

    Σχετική κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποκαλύπτει ότι, εκτός από 5 μέλη (Tor Braham, Eric Brandt, Catherine Friedman, Thomas McInerney και Jeffrey Smith), όλο το διοικητικό συμβούλιο της Yahoo θα παραιτηθεί (συμπεριλαμβανομένης της CEO, Marissa Mayer).

    Αν και δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση, τα reports αναφέρουν ότι η Mayer ίσως έχει ρόλο στην ενσωμάτωση της Yahoo στη Verizon (η τελευταία θα έχει στην κατοχή της την πλατφόρμα email, τις εφαρμογές, τα sites και την τεχνολογία διαφήμισης που χρησιμοποιείται από την  Yahoo), σίγουρα ωστόσο αυτό είναι ένα είδος τέλους εποχής για την ιστορική εταιρεία, τουλάχιστον όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles