16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Domino’s Pizza Drones θα πετάνε στους ουρανούς της Ν. Ζηλανδίας!

    Άντε και στα δικά μας, γιατί τέτοια νέα ανοίγουν την όρεξη μεσημεριάτικα! Ζηλεύουμε λοιπόν τους λάτρεις της πίτσας στη Νέα Ζηλανδία, αφού αυτοί θα είναι μάλλον οι πρώτοι στον κόσμο που θα μπορούν να λαμβάνουν το αγαπημένο τους γεύμα από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones), σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της χώρας.

    2038463

    Αυτά κάνει το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας και της γνωστής εταιρίας Domino’s Pizza Enterprises που επέλεξαν την εταιρία ανάπτυξης εναέριων μη επανδρωμένων οχημάτων Flirtey για το συγκεκριμένο project! Έτσι οι εταιρίες θα συνεργαστούν προκειμένου να υλοποιήσουν και να αναπτύξουν την πρώτη εμπορική υπηρεσία διανομής πίτσας με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, παγκοσμίως.

    «Η Domino’s Pizza και η Flirtey επέλεξαν τη Νέα Ζηλανδία για τις δοκιμές που θα πραγματοποιήσουν, καθώς διαθέτουμε ευέλικτους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι ενθαρρύνουν την καινοτομία, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ασφάλεια» τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών Simon Bridges, σε ανακοίνωσή του.

    Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το συγκεκριμένο project είναι το αποτέλεσμα μιας νέας νομοθεσίας που τέθηκε σε εφαρμογή στη Νέα Ζηλανδία από πέρυσι και επιτρέπει τη χρήση drones για ψυχαγωγικούς και εμπορικούς σκοπούς στον εναέριο χώρο της χώρας! (Άντε και στα δικά μας – και πάλι!).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles