14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα iPhone που πωλούνται κάθε μέρα είναι περισσότερα από τα… μωρά που γεννιούνται!

    H ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το τελευταίο τρίμηνο ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, με την κυκλοφορία του iPhone 4S να εκτοξεύει τα έσοδα και τα κέρδη της εταιρείας.

    Η αμερικανική εταιρεία, λοιπόν, είχε το καλύτερο τρίμηνο όλων των εποχών της, με έσοδα 46,33 δισ. δολάρια και κέρδη 13.87 δισ. δολάρια. Η Apple ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι πούλησε 37.04 εκατ. συσκευές iPhone κατά το ίδιο τρίμηνο, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.

    Μάλιστα, όπως δήλωσε στο twitter, o Luke Wroblewski, designer και συγγραφέας του βιβλίου Mobile First, “τα iPhone που πωλούνται κάθε μέρα στον κόσμο (420 χιλιάδες) είναι περισσότερα ακόμη και από τα… μωρά που γεννιούνται (300 χιλιάδες).”

    Ακόμη όμως και διαφορετικοί υπολογισμοί από αυτούς του Wroblewski, που φαίνονται πιο επίσημοι, βρίσκουν τα iPhone τα οποία πωλούνται ανά μέρα να φτάνουν τις 377.9 χιλιάδες – αριθμός που κα πάλι παραμένει υψηλότερος από τα βρέφη που γεννιούνται στον κόσμο τα οποία, σε καμία περίπτωση, δεν υπολογίζονται περισσότερα από 371 χιλιάδες.

    Φαίνεται, λοιπόν, πως η Apple έχει καταφέρει οι συσκευές που πουλάει να είναι περισσότερες από τους ανθρώπους που γεννιούνται στη γη. Μπορεί να είναι ένα στατιστικό χωρίς ιδιαίτερη σημασία, είναι όμως σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles