18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα KFC σε κάποιες περιπτώσεις γνωρίζουν ήδη τι κοτόπουλο προτιμάτε!

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) είναι περισσότερο κοντά μας από ό,τι θα μπορούσαμε ίσως να φανταστούμε, και η αμερικανική αλυσίδα τηγανητού κοτόπουλου KFC δεν έχει αφήσει την τεχνολογία ανεκμετάλλευτη.

    kfc

    ‘Ετσι όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η γνωστή εταιρεία KFC, μέσω του κινεζικού τμήματός της, σε συνεργασία με το Baidu Inc. -που είναι περισσότερο γνωστό ως η… Google της Κίνας- δημιούργησε ένα νέο έξυπνο εστιατόριο στο Πεκίνο, που είναι εξοπλισμένο με AI-based stands για τις ανάγκες των πελατών της.

    Αυτά τα stands θα επωφεληθούν από την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από το Baidu. Μετά την ανάλυση της ηλικίας, του φύλου και των εκφράσεων του προσώπου των πελατών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, το stand θα προσφέρει κατάλληλες επιλογές γευμάτων. Επιπλέον, θα αποθηκεύει επίσης τη φωτογραφία των πελατών μαζί με λεπτομέρειες για τις παραγγελίες τους. Έτσι, μετά από δύο ή περισσότερες επισκέψεις, θα μπορούσε ήδη να ξέρει τι είδους τηγανητό κοτόπουλο πρόκειται να παραγγείλετε.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που τα KFC προσφέρουν μερικές επιλογές από το… μέλλον σε πελάτες τους. Νωρίτερα αυτό το έτος, η εταιρεία -σε συνεργασία και πάλι με το Baidu- εισήγαγε ένα ρομπότ που λαμβάνει παραγγελίες και ονομάζεται Dumi σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη Σαγκάη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles