22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ta Lenovo Legion laptops που ανακοινώθηκαν στη CES 2017 κάνουν το gaming καλύτερο

    Η Lenovo έχει δημιουργήσει σταδιακά μια κοινότητα gamers που βοηθά την εταιρεία να κατανοήσει καλύτερα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που οι ίδιοι αξιολογούν ως πιο σημαντικά. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της gaming κοινότητας που διαρκώς εξελίσσονται, δημιουργήθηκε η νέα υποκατηγορία προϊόντων Lenovo Legion, η οποία θα παρέχει τα προϊόντα, τη διαδραστική κοινότητα gaming και τη συνολική καθηλωτική εμπειρία που ανταποκρίνεται στο πάθος τους για PC Gaming.

    lenovo-legion-y720-1

    Στο πλαίσιο της παρουσίασης του gaming brand Legion, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε στη CES 2017 τις πρώτες προτάσεις που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη εμπειρία gaming: το νέο Lenovo Legion Y720 Laptop και το νέο Lenovo Legion Y520 Laptop.

    lenovo-legion-y720-2

    Τα δύο ισχυρά gaming laptops Lenovo Legion Y720 και Y520 έχουν σχεδιαστεί για τους κλασικούς, ενθουσιώδεις gamers και διαθέτουν state-of-the-art τεχνολογία που τους επιτρέπει να αφοσιωθούν πλήρως στο παιχνίδι. Τα νέα PCs δημιουργούν καλύτερη gaming εμπειρία από κάθε άποψη. Ενισχυμένο VR μέσα με την τελευταία κάρτα γραφικών της NVIDIA, καλύτερο Dolby Atmos ήχο και ενισχυμένη απόδοση με τον τελευταίο, επεξεργαστή Intel Core i7 7ης γενιάς.

    lenovo-legion-y520

    Η νέα gaming σειρά της Lenovo ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της gaming κοινότητας για αναβαθμισμένη gaming εμπειρία, με premium PC gaming προϊόντα, εμπνευσμένα από τις ανάγκες των gamers.

    Το Lenovo Legion Y720 θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο, ενώ το Legion Y520 τον Απρίλιο.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles