21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νέα γραφεία του Facebook στο Menlo Park

    Έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που το Facebook αγόρασε μία έκταση 57 στρεμμάτων στα περίχωρα του Menlo Park στη Silicon Valley και ξεκίνησε εργασίες ώστε να τη μετατρέψει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

    Φαίνεται ότι αυτή η στιγμή ήρθε… Από την προηγούμενη εβδομάδα, όλοι οι εργαζόμενοι στο Facebook έχουν πλέον μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του Menlo Park, οι οποίες είναι πραγματικά αγνώριστες σε σχέση με το πώς ήταν πριν από ένα χρόνο.

    Το αμερικανικό site Mashable επισκέφθηκε τους χώρους και έχει τραβήξει μερικές άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Σε πολλές από αυτές, γίνεται εμφανές πως το κοινωνικό δίκτυο παρακινεί τους εργαζομένους του να μετατρέψουν το χώρο εργασίας τους σε χώρο διασκέδασης. Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των εγκαταστάσεων είναι ο τοίχος όπου ο καθένας σημειώνει το ύψος του μαζί με ένα προσωπικό μήνυμα. Ανάμεσά τους δεσπόζει (κάπου στα ψηλά) και η υπογραφή του Jeremy Lin από το NBA, που απ’ ό,τι φαίνεται επισκέφθηκε πρόσφατα τα γραφεία του Facebook και άφησε τη “σφραγίδα” του σ’ αυτά.

    Θα συναντήσει ακόμη κανείς φρέσκα graffiti και έργα τέχνης με stencil, καθώς φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι παρακινούνται να “χαράξουν” τον προσωπικό τους χώρο. Δείτε τις φωτογραφίες του Mashable και πείτε μας αν σας αρέσουν τα γραφεία του Facebook και αν θα θέλατε να εργαστείτε σ’ αυτά…

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles