19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Oakley Radar Pace smart glasses θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα Google Glass

    Μπορεί τα Google Glass να μην τα κατάφεραν, όμως η Oakley και η Intel θέλουν να κάνουν τη δική τους πρόταση με πιο… σωστό τρόπο με τα νέα Radar Pace.

    oakley-radar-pace

    Τα sunglasses τους που κρύβουν τεχνολογία που δεν μπορούσατε να φανταστείτε από την όψη τους, καθώς έχουν ελαφριά κατασκευή και μοιάζουν με ένα οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Κι όμως έχουν, μεταξύ άλλων, υποστήριξη φωνητικών εντολών, αλλά και πολλές δυνατότητες στο κομμάτι του fitness και της παρακολούθησης των δραστηριοτήτων σας.

    oakley-radar-pace2

    Έχουν αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν τον καρδιακό παλμό, την απόσταση που διανύετε ή την ταχύτητα, όπως επίσης και άλλες μετρήσεις όπως υγρασία κλπ. ενώ επικοινωνούν με το smartphone σας μέσω Bluetooth και η Radar Pace App αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από αυτά.

    Μπορείτε να τα ρωτήσετε ό,τι θέλετε με τη βοήθεια μικροφώνων ενώ μέσω ακουστικών που τοποθετούνται και αυτά προαιρετικά μπορείτε να ακούσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις στις οποίες θα τους απευθύνετε.

    oakley-radar-pace3

    Έχουν βάρος 56 γραμμάρια και μπορούν να λειτουργήσουν για 6 ώρες πριν οδηγηθούν στο φορτιστή τους.

    Τα Oakley Radar Pace smart glasses κοστίζουν 449 δολάρια και θα κυκλοφορήσουν από την 1η Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles