21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To TalkBand B1 της Huawei στα καταστήματα Wind & Public

    Το TalkBand B1, το βραχιόλι μέτρησης βιομετρικής δραστηριότητας και όχι μόνο, της HUAWEI ήρθε στην Ελλάδα στα καταστήματα της WIND και τα Public. Το TalkBand B1 ανήκει στη νέα κατηγορία των wearables που έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη γκάμα smartphones & tablets που προσφέρει η WIND στους πελάτες της ώστε να απολαμβάνουν την εμπειρία του γρήγορου Internet στο κινητό από το νέο της δίκτυο.

    TalkBand_Blue_1

    Στο πλαίσιο της χορηγίας της στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών, η WIND δημιούργησε μια αποκλειστική προσφορά για όλους τους δρομείς της διοργάνωσης: για νέες συνδέσεις  στο συμβόλαιο W στην τιμή των  49,90€/μήνα, παίρνουν δώρο το smartphone Ascend Y550 και το νέο wearable TalkBand B1. Το TalkBand B1 είναι βεβαίως διαθέσιμο και αγορά από το δίκτυο της WIND, στη λιανική τιμή των 129€.

    Το TalkBand B1 χρησιμοποιείται παράλληλα με ένα smartphone και είναι ιδανικό όχι μόνο για δρομείς, αλλά και όσους αθλούνται. Είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, για καθημερινή χρήση και κολύμβηση. Είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα, όπως Android 4.0+ και iOs 5.0+ και η μπαταρία του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια αναμονής.

    IMG_5785¸±±¾

    Με το TalkBand B1 οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν την αθλητική τους δραστηριότητα καθώς επίσης  τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου τους. Με τον τρόπο αυτό παρακολουθούν ολοκληρωμένα την υγεία τους και δημιουργούν διάφορα χρήσιμα metrics, ενώ μπορούν να ορίζουν νέους στόχους θερμίδων και βημάτων απλά φορώντας το νέο “έξυπνο” αξεσουάρ. Η συσκευή, που έχει και υπενθύμιση κίνησης, λειτουργεί παράλληλα και ως Bluetooth που βοηθά στην απάντηση κλήσεων  καθώς διαθέτει ακουστικό και αναγνώριση κλήσης και αριθμού καλούντος και μπορεί να συγχρονιστεί αυτόματα με εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σε πραγματικό χρόνο.

    download

    «Η Huawei για ακόμη μια χρονιά ενώνει τις δυνάμεις με τη WIND, στο πλαίσιο της στρατηγικής μας συνεργασίας. Τρέχουμε μαζί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και προ(σ)καλούμε όλο τον κόσμο να πάρει τη δύναμη στα χέρια του με το 4-πύρηνο smartphone Ascend Υ550 και να απολαύσει μια ισορροπημένη ζωή με το νέο smartband με Bluetooth, TalkBand B1. Γιατί μαζί μπορούμε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις και να τερματίσουμε πρώτοι”» δήλωσε η Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing & Sales  Manager, Huawei.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles