16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TCL MOVEBAND smartband. Το κομψό wearable που συνδυάζει μόδα με τεχνολογία

    Το τόλμημα της TCL communication για πολλαπλά εμπορικά σήματα συνεχίζει και αυτή τη χρονιά, αφού τρία νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν στη CES 2017 με τα εμπορικά σήματα τόσο της Alcatel όσο και της TCL.

    Ένα από αυτά είναι και το TCL MOVEBAND smartband, μία πρόταση που συνδυάζει την τεχνολογία και τη μόδα, ενώ προσφέρει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ποικιλία σχεδιαστικών επιλογών από την Ιταλία, και εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες ελέγχου της χειρονομίας σε μία πολύ ελκυστική τιμή.

    TCL_MOVEBAND BT SMARTBAND4

    Το νέο μοδάτο smartband διαθέτει μία ισχυρή μπαταρία που διαρκεί για 30 μέρες σε κατάσταση αναμονής μετά από μία πλήρη φόρτιση, η οποία μόνη της διαρκεί λιγότερο από δύο ώρες. Σε συνδυασμό με την ευκολία στη χρήση της λειτουργίας ελέγχου της χειρονομίας, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές, όπως το να παίζουν μουσική ή να χρησιμοποιούν τις κάμερες, απλά περιστρέφοντας τον καρπό τους.

    TCL_MOVEBAND BT SMARTBAND2

    Για εκείνους που τους αρέσει να αλλάζουν τα χρώματα και το ύφος ανάλογα με την περίσταση, το TCL MOVEBAND έρχεται με μια σειρά από πολύχρωμα wristbands από πραγματικό δέρμα. Για αρχή, θα βρείτε δύο wristbands – ένα διπλό δερμάτινο λουράκι για γυναίκες και ένα μονό στρογγυλό λουράκι που αφορά την unisex έκδοση.

    TCL_MOVEBAND BT SMARTBAND5

    Το smartband βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τις βασικές δραστηριότητες της ζωής τους, όπως τα μηνύματα, τις κλήσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Παρακολουθεί επίσης τη δραστηριότητα, τη φυσική κατάσταση και τον ύπνο. Όλα αυτά βοηθούν τους χρήστες να διαχειριστούν εύκολα την καθημερινότητα τους, να διατηρήσουν μία καλή φυσική κατάσταση και να είναι άμεσα σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους. Το TCL MOVEBAND smartband έρχεται με υπερηφάνεια να επεκτείνει τα wearables της γραμμής MOVE της TCL Communication για το on-the-go δραστήριο κοινό της

    TCL_MOVEBAND BT SMARTBAND

    Το TCL MOVEBAND θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles