19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι δείχνει το teardown του iPhone 6 Plus (update και του iPhone 6) από το iFixit;

    Κυκλοφορούν, λοιπόν, από σήμερα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus στις πρώτες χώρες διάθεσής τους και μαζί με τα πρώτα drop tests έρχονται και τα teardowns του iFixit.

    iphone 6 Plus Tear Down

    Το δημοφιλές site “άνοιξε” το iPhone 6 Plus, δίνοντάς μας κάποιες extra πληροφορίες για το τι βρίσκεται μέσα στα “σωθικά” του, πέρα από αυτές που μας έχει αποκαλύψει η Apple. Όπως αναμενόταν, το Plus μοντέλο έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία των 2.915mAh, ενώ, όπως υποθέτει το site από τα “σημάδια” στο A8 chip, η Apple έχει τοποθετήσει RAM 1GB στη συσκευή. Άλλα ευρήματα περιλαμβάνουν αλλαγή στη θέση του μοτέρ δόνησης που πλέον βρίσκεται δεξιά της μπαταρίας, LTE modem από την Qualcomm, NFC chip από την NXP και flash memory από την SK Hynix. Όσο για το score στην repairability scale του iFixit για τη συσκευή είναι 7 στα 10 και δε θεωρείται καθόλου άσχημο…

    Ένα μικρό teardown από το iExperts (που φιλοξενείται στο iFixit) έγινε και στο μικρότερο iPhone 6, αποκαλύπτοντας μία μικρότερη μπαταρία των 1.810mAh, με αναλυτικότερες πληροφορίες να έχουμε αργότερα σε πιο πλήρες “άνοιγμα” της συσκευής. (update: ιδού και το πλήρες teardown του iPhone 6)

    Δείτε το video του iFixit από το teardown του iPhone 6 Plus

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles