21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πάρτε την πρώτη γεύση από τους νέους Fantastic Four!

    H 2οth Century Fox μόλις παρουσίασε το teaser trailer του επερχόμενου Fantastic Four, “Marvel’s First Family” όπως είναι αλλιώς γνωστή! H ταινία που σκηνοθετεί ο Josh Trank ενώ το σενάριο έγραψε ο Simon Kingberg (X-Men: Days of Future Past) θα επιχειρήσει μία σύγχρονη επαναπροσέγγιση στη μακροβιότερη superhero ομάδα της Marvel.

    FF

    Η ιστορία των Fantastic Four, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο των comics το μακρινό 1961, επικεντρώνεται σε τέσσερις outsiders που τηλεμεταφέρονται σ’ ένα επικίνδυνο σύμπαν όπου η ύπαρξή τους αλλάζει με ριζικό τρόπο. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να μάθει να χειρίζεται τις νέες της ικανότητες αλλά και να λειτουργεί σαν σύνολο για να μπορέσει να σώσει τη Γη από έναν πρώην φίλο που θα μετατραπεί στην πορεία στον χειρότερο εχθρό τους.
    Την τετράδα θα αποτελούν ο Miles Teller του Whiplash ως Mr. Fantastic, η Kate Mara του House of Cards ως The Invisible Woman, ο Michael B. Jordan (Fruitvale Station και Chronicle) ως Τhe Human Torch και ο Jamie Bell (The Adventures of Tintin) ως The Thing.
    H ταινία αναμένεται στις 7 Αυγούστου και μένει να δούμε εάν η καινούργια Fantastic Four φουρνιά θα καταλήξει πιο αποτελεσματική από εκείνη του 2005 και 2007 και των αντίστοιχων φιλμ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles