18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Teaser για το Huawei Watch επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του για τις 2 Σεπτεμβρίου!

    Τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο του MWC στη Βαρκελώνη, η Huawei είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη του ξεχωριστού Huawei Watch. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, καθώς το smart ρολόι της Huawei δεν εμφανίστηκε στην αγορά, με τους καταναλωτές να μην γνωρίζουν τι απέγινε τελικά. Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η επίσημη κυκλοφορία του Huawei Watch στην αγορά ενδέχεται να ανακοινωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο ειδικό IFA Event που διοργανώνει η Huawei (και το Digitallife θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις).

    huawei-watch-stainless-steel-black-silver-smartwatch1

    Το μυστήριο λύθηκε ύστερα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Huawei στο Twitter, όπου η teaser εικόνα εμφάνιζε μία όψη του ρολογιού και το slogan “Elegance And Power In Perfect Harmony”, αναγράφοντας επίσης την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το Huawei event (2/9). Το Huawei Watch διαθέτει AMOLED display στις 1.4 ίντσες, με προστασία από ζαφείρι και ανάλυση 400×400 pixels (πυκνότητα pixels στα 286ppi). Επιπλέον, το smart wearable της Huawei θα προσφέρει 512MB RAM και Snapdragon 400 SoC, όπως επίσης 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

    huawei-watch-teaser-640x320

    Σύμφωνα με το Amazon, η τιμή του Huawei Watch θα ξεκινάει από τα 349 δολάρια (πρόκειται για το μοντέλο με το ανοξείδωτο ατσάλι και το δερμάτινο λουράκι), ενώ η πιο premium έκδοση θα κοστίζει στα 799 δολάρια. Μετράμε λοιπόν αντίστροφα για τις 2 του μηνός…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles