18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα tech specs του δυνατού mid-ranger Samsung Galaxy J7 (2017 edition)

    Αν και όλα τα φώτα μοιραία έχουν πέσει πάνω στην επικείμενη αποκάλυψη του Galaxy S8, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα στο MWC της Βαρκελώνης, η Samsung εννοείται πως έχει και άλλες συσκευές στα σκαριά. Μία από αυτές είναι και το Galaxy J7 (έκδοση 2017), το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ σύντομα! Ήδη προέκυψαν τα πρώτα renders του διαδόχου του Galaxy J7 και έτσι πλέον έχουμε πλέον μία πρώτη εικόνα για τη μορφή που θα έχει το νέο mid-ranger της Samsung.

    Samsung-Galaxy-J7-207

    Εκτός όμως από τις πρώτες εικόνες του Galaxy J7 (2017) στη δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα (ανεπιβεβαίωτα) specs που εμφανίστηκαν στο Geekbench, καθώς το νέο mid-ranger της Samsung θα τροφοδοτείται από ένα αρκετά «ικανό» octa-core Snapdragon 625 της Qualcomm, ενώ θα έρχεται με out-of-the box Android 7.0 Nougat. Σε ότι αφορά τη διαθέσιμη RAM, το J7 (2017) θα διαθέτει 2GB (αν και προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για 3GB RAM που σίγουρα θα ταίριαζαν περισσότερο με το octa-core configuration). Επιπλέον, το Galaxy J7 (2017) θα διαθέτει μία κύρια κάμερα με ποιότητα στα 13MP και μία μπροστινή κάμερα με 5MP, 16GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς επίσης και display στις 5.5 ίντσες, ανάλυσης full HD στα 1080p. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τη διαθεσιμότητα ή για την τιμή του διαδόχου του J7, ωστόσο εάν κρίνουμε από τα παραπάνω specs και την τιμολογιακή πολιτική της Samsung πιστεύουμε ότι θα κυμαίνεται περίπου στα 300 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles