24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το technical preview των Windows 10 for phones θα υποστηρίζει συσκευές με 512ΜΒ!

    Το λειτουργικό Windows Phone 8 φημίζεται για την μεγάλη προσαρμοστικότητα του, αλλά και από το γεγονός ότι για να μπορέσει να τρέξει ικανοποιητικά δεν απαιτεί ένα smartphone με πολλά GB μνήμης. Όπως μάλιστα έγινε πρόσφατα γνωστό από τον Gabriel Aul, General Manager της Microsoft στο τμήμα του engineering, το technical preview των Windows 10 θα μπορεί να τρέξει ακόμη και σε συσκευές με (μόλις) 512MB μνήμης RAM!

    windows-10-for-phones

    Αυτό με απλούστερα λόγια σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι users θα μπορούν να δοκιμάσουν την απόδοση των Windows 10 σε υπερβολικά low-end smartphones, τα οποία ναι μεν δεν γεμίζουν το μάτι με τα tech specs τους, ωστόσο η Microsoft δεν επιθυμεί να τα αποκλείσει πλήρως από το νέο της OS. O Gabriel Aul στο post που ανέβασε στο Twitter δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το εάν η υποστήριξη στα 512MB θα υπάρχει και στην τελική έκδοση του λειτουργικού, καθώς αυτή τη στιγμή η Microsoft προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις συσκευές που θα μπορούν να υποστηρίξουν τα Windows 10 for phones. Η Microsoft ακόμη δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει διαθέσιμο το technical preview των Windows 10 for phones, όμως είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αργήσει και πολύ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles