20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έδωσε €537 για να αγοράσει τη…φωτογραφία ενός Xbox One στο eBay!

    Μια αστεία ιστορία που σε κάνει να νιώθεις από τη μία οίκτο για τον ταλαίπωρο χρήστη που πιάστηκε…κορόϊδο, από την άλλη να γελάσεις με την γκάφα του. Και φυσικά θα μας κάνει να προσέξουμε περισσότερο πριν την επόμενη αγορά μας μέσω eBay…

    Ένας 19χρονος Βρετανός, ο Peter Clatworthy, θέλησε να αποκτήσει ένα Xbox One Day One Edition, μοντέλο μιας έκδοσης που υπάρχει σε πολύ περιορισμένο αριθμό και φυσικά τιμολογείται αρκετά υψηλά. Στο ebay.co.uk οι περισσότερες καταχωρήσεις γι’αυτό ορίζουν την τιμή του στα 600 ευρώ περίπου, αλλά ο νεαρός δελεάστηκε από μια συγκεκριμένη που ζητούσε μόνο 537 ευρώ. Ο τίτλος της ήταν μάλλον ύποπτος, καθώς ανέγραφε “Xbox One Fifa 14 Day One Edition, Photo Brand New UK 2013.”, με τη λέξη “photo” να αναφέρεται ουσιαστικά σε μια φωτογραφία της κονσόλας. Όμως ο Peter δεν μπήκε στον κόπο να στείλει ένα ερώτημα στον πωλητή και βλέποντας πως η αγγελία ήταν στην κατηγορία «Κονσόλες», πάτησε το μαγικό κουμπί της αγοράς.

    xboxonephoto1

    Το μικροσκοπικό δέμα που έλαβε μερικές μέρες μετά, δυστυχώς γι’αυτόν, περιείχε απλώς μια…φωτογραφία ενός Xbox One, και μάλιστα κακής ποιότητας σε φθηνό χαρτί! Όχι πως θα ήταν πιό χαρούμενος αν επρόκειτο για μια καλή φωτογραφία με κορνίζα, αλλά λέμε τώρα. Τυπικά η καταχώρηση ήταν σωστή, αφού έγραφε τη λέξη “photo”, όμως το eBay έκρινε παραπλανητική την περιγραφή της και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Peter ώστε να αποζημιωθεί χρηματικά.

    Οι σχετικές καταχωρήσεις με τον τίτλο που προαναφέραμε δεν είναι πλέον ενεργές στο eBay, όμως είναι άγνωστο αν βρέθηκε και άλλο θύμα να αγοράσει τις φωτογραφίες.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles