20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Teenage Mutant Ninja Turtles. Τα Χελωνονιντζάκια έρχονται στο Kinect!

    Το Teenage Mutant Ninja Turtles (Χελωνονιντζάκια) είναι ένα πασίγνωστο brand με το οποίο έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια παιδιά σε όλο το κόσμο, καθώς από τη δεκαετία του ’80 μέχρι τις μέρες μας (με το πρόσφατο cartoon), οι Leonardo, Rapahel, Michelangelo και Donatello έχουν χαρίσει στο κοινό τους αμέτρητες στιγμές περιπέτειας και χιούμορ. Μάλιστα, η επερχομένη κινηματογραφική ταινία, αναμένεται να κάνει ακόμη πιο αγαπητούς τους μεταλλαγμένους ήρωες με καβούκι που λατρεύουν τις πολεμικές τέχνες και φυσικά… τη πίτσα!

    Teenage Mutant Ninja Turtles Kinect 3

    Πρόσφατα, η κινηματογραφική εταιρεία Paramount Pictures που έχει αναλάβει τη μεταφορά του Teenage Mutant Ninja Turtles στη μεγάλη οθόνη, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη Microsoft αναπτύσσει ένα δωρεάν παιχνίδι για το Kinect του Xbox 360, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ως μέσο προώθησης της κινηματογραφικής ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της χώρας μας στα τέλη Σεπτεμβρίου (στις Η.Π.Α θα βγει τον Αύγουστο). To εν λόγω Kinect game, ονόματι Teenage Mutant Ninja Turtles: Training Lair θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εκπαιδευτούν όπως τα Χελωνονιντζάκια και να ακολουθήσουν το δρόμο του νίντζα. Στο ενδιαφέρον αυτό promo παιχνίδι θα χρησιμοποιηθούν εικόνες και σχέδια από την ταινία, ενώ θα περιλαμβάνονται και μπόλικα achievements, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της πρόκλησης! Με βάση τις πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει το παιχνίδι αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το πετυχημένο Fruit Ninja, όπου οι παίκτες θα πρέπει να διαλύσουν διάφορα αντικείμενα κουνώντας τα χέρια και καμιά φορά τα πόδια τους! Εκτός από τον προαναφερθέντα τίτλο και οι χρήστες του Nintendo 3DS πρόκειται να αποκτήσουν το δικό τους Teenage Mutant Ninja Turtles game εντός του καλοκαιριού.

    Teenage Mutant Ninja Turtles Kinect

    Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Dragon Lair που θα είναι διαθέσιμο για σύντομο χρονικό διάστημα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου για το Xbox 360 και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει ως το καλύτερο “ορεκτικό” λίγο πριν την έλευση της νέας ταινίας των αγαπημένων ηρώων με καβούκι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles