13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος ο Flash Player για Android από τις 15 Αυγούστου

    Τα νέα δεν είναι και τόσο νέα, καθώς η Adobe είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη του mobile Flash Player για τις συσκευές που λειτουργούν με Android, ήδη από πέρυσι. Έτσι, η εταιρεία επιβεβαίωσε από τη μεριά της, σήμερα με νέα ανακοίνωσή της πως η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στην έκδοση Jelly Bean του Android και το καλύτερο παράδειγμα για να το εμπεδώσουμε αυτό είναι ότι το Nexus 7 δεν θα έχει υποστήριξη Flash, πράγμα που το ακούσαμε και επισήμως από μεριάς της Google στην παρουσίαση του JellyBean την περασμένη Τετάρτη.

    Πέρα από το Nexus 7 όμως, καθώς ακόμα δεν αφορά τους περισσότερους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πρώτα απ’ όλα πως το Adobe Flash δεν θα είναι διαθέσιμο στο Google Play, από τις 15 Αυγούστου. Πράγμα που σημαίνει πως αν η συσκευή σας το χρησιμοποιεί ακόμα, θα παίρνει και κάποιες αναβαθμίσεις και μετά, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσετε αν δεν είναι στη συσκευή σας προεγκατεστημένο, μετά τις 15 Αυγούστου. Κι ας θυμάστε ακόμα το επιχείρημα που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα, υπέρ των Android.

    Επίσης, αν η συσκευή σας ανήκει στη σειρά Nexus ή είναι το Motorola Xoom, που θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν την Jelly Bean αναβάθμιση του Android, η Adobe προειδοποιεί ότι θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή πριν κάνετε αναβάθμιση στη συσκευή σας, γιατί θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

    Το Flash τελειώνει και από τις Android συσκευές. Βλέπουμε καλά ότι κάπου στην γωνία είναι μαζεμένοι Apple fans και ένα καρτούν που δείχνει τον αείμνηστο Steve Jobs να έχουν σηκώσει το αριστερό φρύδι και να κρατάνε ταμπέλες που γράφουν «σας τα λέγαμε»; Μμμμμ μάλλον.

    Πηγές: Adobe, madfortech.com

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles